Tietosuojakäytäntö

Olemme iloisia yritystämme ja tuotteitamme kohtaan osoittamastasi mielenkiinnosta. Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää käyttäessäsi verkkopalvelujamme. Kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietoja noudatamme tietojen käsittelymaan lainsäädäntöä. Suomessa kerättäviin tietoihin sovelletaan Suomen tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Schaeffler-verkkosivustossa käydessäsi palvelimellemme tallentuu automaattisesti internet-palveluntarjoajasi nimi, IP-osoite, verkkosivu, jolta tulit sivuillemme, sivustollamme käyttämäsi sivut sekä päivämäärä ja käynnin kesto. Näitä tietoja käsitellään tilastollisiin tarkoituksiin eikä niitä yhdistetä henkilötietoihin. Käytämme evästeitä (cookies) kartoittaaksemme kävijöiden mielenkiinnon kohteet ja muokataksemme Schaeffler-verkkosivustoa vastaamaan niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Yksittäinen sivuston käyttäjä pysyy tuntemattomana. Henkilötiedot tallennetaan vain, mikäli ne ilmoitetaan meille vapaaehtoisesti tarjolla olevien verkkopalvelujen yhteydessä.

Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen, tarkoituksenmukaisuus ja valinnan mahdollisuus

Käytämme teknisiä tietoja Schaeffler-verkkosivuston ylläpidossa. Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja hallinnointiin. Lisäksi henkilötietojasi voidaan käyttää uusista tuotteista tiedottamiseen, tuotekyselyihin ja markkinointitarkoituksiin tarpeellisessa laajuudessa. Osallistuminen näihin on vapaaehtoista ja voit koska tahansa kieltää henkilötietojesi käytön edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tämä tapahtuu joko suoraan ko. palvelun Schaeffler-verkkosivustolla tai lähettämällä sähköpostin Schaeffler-verkkosivustolla ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoituksen saavuttua lukitsemme henkilötietosi jatkokäytöltä. Työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia henkilötietojesi suhteen.

Turvallisuus

Schaeffler käyttää teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojatakseen käyttöömme antamasi tiedot tahattomalta tai tahalliselta tuhoamiselta, muokkaamiselta tai katoamiselta sekä varmistaakseen, ettei niihin päästä luvattomasti käsiksi. Näitä turvatoimia kehitetään jatkuvasti uusien teknisten mahdollisuuksien mukaisesti.

Schaeffler-verkkosivustolla voi olla linkkejä toisten tarjoajien verkkosivuille. Tietosuojakäytäntömme ei koske kyseisiä muita verkkosivustoja.

Jos haluat tietää enemmän henkilötietojesi käytöstä, antaa palautetta tai pyytää lisätietoja, ota yhteyttä Schaefflerin tietosuojasta vastaaviin henkilöihin.

Schaeffler ilmoittaa pyydettäessä, onko ja mitä henkilötietojasi meillä tallennettuna. Yhteystiedot löydät asianomaisen yrityksen verkkosivuilta.