Tietosuojakäytäntö

Olemme iloisia yritystämme ja tuotteitamme kohtaan osoittamastasi mielenkiinnosta. Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää käyttäessäsi verkkopalvelujamme. Kerätessämme ja käsitellessämme henkilötietoja noudatamme tietojen käsittelymaan lainsäädäntöä. Suomessa kerättäviin tietoihin sovelletaan Suomen tietosuojalainsäädäntöä.

Henkilötietojen kerääminen ja käsittely

Kun käyt web-sivustollamme, web-palvelimellemme tallentuu automaattisesti internet-palveluntarjoajasi nimi, IP-osoite, web-sivu jolta tulit sivuillemme, sivustollamme käyttämäsi sivut sekä päivämäärä ja käynnin kesto. IP-osoitetta käytetään vain teknisesti tarpeellisessa laajuudessa, sitä käytetään lyhennettynä tilastollisiin tarkoituksiin ja käyttö tapahtuu anonyymisti. Tietoja ei yhdistetä henkilötietoihin. Käytämme evästeitä (cookies) kartoittaaksemme kävijöiden mielenkiinnon kohteet ja muokataksemme web-sivujamme vastaamaan niitä optimaalisesti. Yksittäinen sivuston käyttäjä pysyy anonyyminä. Henkilötiedot tallennetaan ainoastaan silloin, kun ne ilmoitetaan meille vapaaehtoisesti tarjolla olevien online-palvelujen yhteydessä."

Huomioi myös seuraavat tiedot Google Analytics -palvelun käytöstä:

Tässä verkkosivustossa käytetään Google Analyticsiä, Google Inc.:n ("Google") verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää ns. evästeitä (cookies) eli tekstitiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjän tietokoneeseen ja jotka mahdollistavat verkkosivujemme käytön analysoinnin. Evästeiden perusteella tuotetut tiedot käyttäjän liikkumisesta verkkosivuillamme siirretään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin ja tallennetaan siellä.

Jos tässä sivustossa on aktivoituna IP-anonymisointi, Google lyhentää kuitenkin IP-osoitteesi Euroopan unionin jäsenmaissa tai muissa Euroopan talousalueen sopimusvaltioissa ennen siirtoa. Täydellinen IP-osoite siirretään Googlen palvelimelle Yhdysvaltoihin vain poikkeustapauksissa ja lyhennetään siellä. Google käyttää tietoja tämän verkkosivuston ylläpitäjän toimeksiannosta verkkosivujen käytön analysointiin laatiakseen raportteja sivujen vierailutiedoista ja tuottaakseen verkkosivujen ja internetin käyttöön liittyviä palveluja verkkosivuston ylläpitäjälle.

Google Analyticsin puitteissa selaimeltasi välitettyä IP-osoitetta ei yhdistetä Googlen muihin tietoihin. Voit kieltää evästeiden käytön selainasetuksista; haluamme kuitenkin muistuttaa, että siinä tapauksessa et mahdollisesti voi käyttää verkkosivujemme kaikkia toimintoja täydessä laajuudessaan. Voit myös estää evästeiden avulla tuotettujen ja käyttäjän verkkojen käytön perusteella johdettujen tietojen (mukaan lukien IP-osoitteesi) välittämisen Googlelle sekä estää Googlea käsittelemästä tietoja lataamalla ja asentamalla sivulla (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en) saatavana olevan selainliitännäisen.

Lisäksi voit estää Google Analytics -palvelua keräämästä tietoja napsauttamalla linkkiä (Poista Google Analytics käytöstä). Se asettaa Opt-Out-evästeen, joka estää tätä verkkosivustoa keräämästä käyttäjän tietoja tulevaisuudessa.

Tarkemmat tiedot käyttöehdoista ja tietosuojasta löytyvät sivulta http://www.google.com/analytics/terms/de.html tai sivulta https://www.google.de/intl/de/policies/. Muistutamme siitä, että tässä verkkosivustossa Google Analyticsiin on lisätty "anonymizeIp"-koodi, joka sallii vain IP-osoitteiden anonyymin keräämisen (ns. IP-Masking).

Henkilötietojen käyttö ja luovuttaminen, tarkoituksenmukaisuus ja valinnan mahdollisuus

Käytämme teknisiä tietoja Schaeffler-verkkosivuston ylläpidossa. Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja hallinnointiin. Lisäksi henkilötietojasi voidaan käyttää uusista tuotteista tiedottamiseen, tuotekyselyihin ja markkinointitarkoituksiin tarpeellisessa laajuudessa. Osallistuminen näihin on vapaaehtoista ja voit koska tahansa kieltää henkilötietojesi käytön edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tämä tapahtuu joko suoraan ko. palvelun Schaeffler-verkkosivustolla tai lähettämällä sähköpostin Schaeffler-verkkosivustolla ilmoitettuun osoitteeseen. Ilmoituksen saavuttua lukitsemme henkilötietosi jatkokäytöltä. Työntekijämme ovat vaitiolovelvollisia henkilötietojesi suhteen.

Turvallisuus

Schaeffler käyttää teknisiä ja organisatorisia turvatoimia suojatakseen käyttöömme antamasi tiedot tahattomalta tai tahalliselta tuhoamiselta, muokkaamiselta tai katoamiselta sekä varmistaakseen, ettei niihin päästä luvattomasti käsiksi. Näitä turvatoimia kehitetään jatkuvasti uusien teknisten mahdollisuuksien mukaisesti.

Schaeffler-verkkosivustolla voi olla linkkejä toisten tarjoajien verkkosivuille. Tietosuojakäytäntömme ei koske kyseisiä muita verkkosivustoja.

Tietojen tarkastus- ja poisto-oikeus

Käyttäjällä on oikeus saada maksutta tiedot hänestä tallennetuista henkilötiedoista. Lisäksi käyttäjällä on oikeus virheellisten tietojen korjaamiseen, henkilötietojen keräämisen kieltämiseen ja poistamiseen, kunhan se ei ole lakiin perustuvan säilytysvelvollisuuden vastaista. Tietosuojaa koskevat kysymykset voi osoittaa seuraavaan osoitteeseen:

Thomas Biedermann
Datenschutzbeauftragter
Schaeffler AG
Industriestraße 1-3
91074 Herzogenaurach
Bundesrepublik Deutschland
Datenschutz@schaeffler.com

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy