Ajoneuvojen varaosat

Suomessa sinua palvelevat hyvin varustetut varaosaliikkeet. Tuotteita voit etsiä myös alla olevasta online-tuoteohjelmasta.

Online-tuoteluettelo LuK-INA-FAG


Schaeffler Aftermarket Service -kotisivut:

www.schaeffler-aftermarket.com

 
REPXPERT ONLINE PORTAL
REPXPERT ONLINE PORTAL
 
Jälkimarkkinat

Jälkimarkkinat autoteollisuus

Schaeffler Automotive Aftermarket (Jälkimarkkinat autoteollisuus) edustaa Schaeffler Groupia autoteollisuuden varaosamarkkinoilla maailmanlaajuisesti. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki kolme Schaeffler Groupin tuotemerkkiä LuK, INA ja FAG. Käyttökohteita ovat esim. kytkinjärjestelmät ja voimansiirto, moottorit, vaihteistot ja alustan osat – valikoimassa on n. 20.000 erilaista alkuperäisvalmistajan varaosaa henkilö- ja kuorma-autoihin sekä traktoreihin. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjien kautta ja tarjontaa täydentää kattava tuotetuki ja koulutuspalvelut.

LuK-tuotemerkki edustaa voimansiirron osia. Valikoimaan kuuluvat kytkinjärjestelmän osat kuten esim. LuK RepSet®, kaksimassavauhtipyörät (DMF), kytkimen irrotusmekanismit sekä lisäksi ohjaustehostimen pumput.

INA-tuotemerkki edustaa moottorin ja voimansiirron osia henkilöautoihin ja hyötyajoneuvoihin. Hihnavetojärjestelmien osat, kuten jakopään hihnasarjat, moniurahihnan kiristimet ja laturin vapaapyörät (OAP) ovat saatavana niin henkilöautoihin kuin raskaalle kalustolle. Lisäksi varaosaohjelmassa on venttiilinnostimia ja keinuvipuja hydraulisella säätöelementillä.

FAG-tuoteohjelmaan kuuluvat erityisesti ajoneuvojen pyöränlaakerisarjat. Laakereita ja laakerisarjoja on saatavana niin kevyelle kuin raskaalle kalustolle. FAG on alkuperäisasennustoimittaja usealle automerkille ympäri maailman. Raskaisiin hyötyajoneuvoihin on tarjolla pyöränlaakereita sekä laakeriyksikköjä.

Ajoneuvojen varaosat löytyvät helposti online-tuoteluettelosta, joka sisältää LuK-voimansiirtotekniikan, INA moottorin ja voimansiirron osat sekä FAG-pyöränlaakerisarjat. Lisäksi autoteollisuuden korjaamoiden käytössä on internetpohjainen tietoportaali RepXpert, josta löytyy päivittäistä työtä helpottavaa tietoa: mm. täydellinen ajoneuvo-osaluettelo, asennusohjeet sekä huoltosuunnitelmat lukuisille ajoneuvoille.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy