YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Lineaarijohdejärjestelmät

INA-lineaarijohteet

INAn lineaarijohteiden tarjonta käsittää pyörö- ja kiskojohteiden lisäksi myös runsaan valikoiman kuula- ja rullaprofiilijohteita, joita on käytetty työstökoneissa jo useiden vuosien ajan hyvin tuloksin. Ne täyttävät kaikki kantokykyä, jäykkyyttä ja dynamiikkaa koskevat vaatimukset. Melutasoltaan optimoidut tai pinnoitetut mallit, tiivistetarvikkeet jne. täydentävät tarjontaa.

 
 

INA-lineaarijohteiden lisävarusteet

INAn yksirivisten johteiden lisävarustevalikoima on maailmalla ainutkertainen. Siihen kuuluvat vaimennuskelkat, tiivistyselementit, kesto- ja minimimäärävoiteluun tarvittavat varusteet, lineaarimoottoriakselien hätäpysäytykseen käytettävät jarruelementit ja kriittisissä käyttöolosuhteissa käytettävät vaimennuselementit työstettävien kappaleiden pinnan laadun parantamiseen. Ja paljon muuta!

 
 

Lineaarimodulit

INAn ready-to-fit-lineaarimoduleita käytetään ennen kaikkea syöttö- ja siirtojärjestelmissä, työkalunvaihtimissa ja kappaleenkäsittelyjärjestelmissä. Kompaktin rakenteensa ansiosta ne mahdollistavat tilan minimoinnin. Kokonaisuuksien toimittajana Schaeffler Groupin valikoimiin kuuluu paljon muutakin kuin vain yksittäisosia. Valikoimiimme kuuluvat myös asiakaskohtaiset, asennusvalmiit kokonaisratkaisut.