YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Pyöröpöytälaakerit

INA-ratkaisut pyöröpöytälaakerointeihin

Schaeffler Group Industrialin valikoimassa on erinomainen mahdollisuus valita mitoiltaan vaihtokelpoisten pyöröpöytälaakereiden kesken.

Tuotteidensortimentti alkaa oikeutetusti YRT-sarjasta tavanomaisiin käyttökohteisiin, kuten pyöröpöytiin ja kääntöjyrsinpäihin. Näissä käyttökohteissa tuotteilta edellytetään suurta jäykkyyttä ja vähäistä huoltotarvetta pyörimisnopeuksien ollessa alhaisia ja työstöaikojen lyhyitä. RTC-sarja sen sijaan kattaa erikoistarkkuuden asettamat vaatimukset ja on oikea valinta käyttökohteisiin, joissa edellytetään erittäin suurta käyntitarkkuutta. ZKLDF-sarjan kaksirivinen aksiaaliviistokuulalaakeri on tarkoitettu korkeisiin pyörimisnopeuksiin ja pitkiin kytkentäaikoihin. ZKLDF-sarjan laakerit soveltuvat erityisen hyvin rasvavoideltaviin käyttökohteisiin.

 
 

Tuotevalikoiman suorituskykyisin on YRTS-sarja, jotka on kehitetty erityisesti suorakäytöllä varustettuihin pyöröpöytiin. Soveltuvuus korkeisiin pyörimisnopeuksiin eli alhainen kitkamomentti ja suuri jäykkyys ovat sille tunnusomaisia. Suuren lisäarvon tuo integroitu mittajärjestelmä, joka on valittavissa lisävarusteena kaikkiin pyöröpöytälaakereihin.