YHTEYSTIEDOT
Lääketekniikka

Tuotevalikoima

 

Valittavana 1001 laakerityyppiä!

Olemme koonneet lähes 40 000 erilaista laakerikokoonpanoa valtavasta vierintälaakerien osa- ja materiaalivalikoimastamme. Ne kaikki ovat standardiratkaisuja, jotka löydät luettelostamme. Valitse niistä sopiva, kun haluat laakeroida koneenosan taloudellisesti ja teknisen optimaalisesti.

Edut: ensiluokkaisesta laadusta ja kestävyydestä. Lisäksi takaamme, että käytön aikana tuotteemme vievät huomattavan pienen osan kalliista ajastasi. Sillä huolto- ja asennusystävälliset ratkaisut ovat meidän vahvuutemme. Toimitamme usein kokonaisia tuoteryhmiä, jotka tarvitsee vain kiinnittää paikoilleen. Komponentit on tällöin sovitettu optimaalisesti toisiinsa ja liityntärakenteeseen. Moduulirakennetta tukevat laaja lisävaruste- ja palveluvalikoimamme, josta sinä voit asiakkaanamme valita tarvitsemasi – tiivisteistä ja yksittäisten laakerin osien pinnoitteista aina voiteluainesuosituksiin asti.

Mikäli et löydä peruslaakereistamme tarpeitasi vastaavaa ratkaisua, kehitämme mielellämme kanssasi juuri sinulle sopivan erikoisratkaisun.