LISÄTIETOJA
Schaeffler Corporate Website

Lisätietoja Schaeffler Groupista konsernin nettisivuilta www.schaeffler.com.

 
Yritys

Konserni

Schaeffler – Yksi maailman johtavista teknologiayrityksistä

Schaeffler on eräs maailman suurimpia perheomistuksessa olevia teknologiayrityksiä. Sen palveluksessa on n. 85.000 työntekijää ja sillä on maailmanlaajuinen verkosto tuotantolaitoksia, tutkimus- ja kehityskeskuksia sekä myyntiyhtiöitä 50 maassa 170 eri paikkakunnalla. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2015 n. 13,2 miljardia euroa.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

OSAKKEENOMISTAJAT

Osakkeenomistaja Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann jatkaa yhdessä poikansa Georg F. W. Schaefflerin kanssa vuonna 1996 edesmenneen miehensä Dr.-Ing. E. h. Georg Schaefflerin elämäntyötä.
Osakkeenomistajat

 
 
 
Executive Board

JOHTOKUNTA

Schaeffler Groupia johtaa Schaeffler AG:n hallitus. Hallitus muodostaa yhdessä paikallisten toimitusjohtajien kanssa Schaeffler Groupin johtokunnan.
Johtokunta

 
 
 
Strategy

STRATEGY

The demands on mobility are rapidly changing and require new responses. The strategy »Mobility for tomorrow« sets the course for future sustainable and profitable growth of the Schaeffler Group.
Strategy

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

HALLINTONEUVOSTO

Schaeffler AG:n hallintoneuvosto valitsee hallituksen sekä neuvoo ja valvoo sitä.
Schaeffler AG:n tasaveroisesti määritellyssä hallintoneuvostossa on yhteensä 20 jäsentä – kymmenen henkilöstön edustajaa ja kymmenen osakkeenomistajien edustajaa.

Hallintoneuvosto

 
 
 
Investor Relations

SIJOITTAJASUHTEET

Vuosikertomukset, osavuosikatsaukset, yritysesittelyt ja yrityksen kuluvan toimintavuoden tiedotteet sekä Schaeffler-konsernin taloudellinen kalenteri.
Sijoittajasuhteet