LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Laakeriyksiköt
 
Julkaisut
 

Markkinatiedot | 2002-05
Flanged housing units – corrosion-resistant
Series PCSTK, RCSTKY..VA, PCSK, RCSKY..VA

 
 

Luettelo | 2012-08
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
YHTEYDENOTTO
 
Laakeriyksiköt / pesälaakeriyksiköt / ketjunkiristimet / hihnankiristimet

Laakeriyksiköt

Laakeriyksiköt ovat yksirivisiä, asennusvalmiita elementtejä, jotka koostuvat massiivisista ulkorenkaista, yksi- tai kaksipuolisesti levennetyistä sisärenkaista, muovi- tai teräslevypitimistä sekä P-, R-, L- tai T-tiivistimistä. Kahdelta puolelta levennetyt sisärenkaat kallistuvat vähemmän ja käyvät siksi tasaisemmin.

Ulkorenkaan pinta on pallomainen tai lieriömäinen. Yhdistettynä tyyppikohtaiseen INA-laakeripesään pallomaisen ulkopinnan omaavat laakerit kompensoivat akselin linjausvirheitä, ks. Linjausvirheiden kompensointi.

Ne kiinnitetään akseliin epäkeskorenkaalla, sisärenkaan pidätinruuveilla, kiristysholkeilla, ohjausuralla tai sovitteella. Laakeriyksiköt on erityisen helppo asentaa, ne soveltuvat vedetyille h6 – h9-laatuisille akseleille ja ne ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta jälkivoideltavia.

Joitakin epäkeskorenkaisia sarjoja ja sarjoja, joiden sisärenkaassa on pidätinruuvit, on saatavana myös tuumamittaisina.