Julkaisut
 

Luettelo | 2017-11
Vierintälaakereiden asennus ja kunnossapito
Tuotteet Palvelut Koulutus

 
Jälkimarkkinat

Jälkimarkkinat teollisuus

Teollisuuden jälkimarkkinat (Industrial Aftermarket) vastaa Schaefflerin varaosa- ja huoltopalveluista loppuasiakkaille ja jälleenmyyjille kaikilla tärkeillä teollisuudenaloilla. Tavoitteena on toimittaa asiakkaille luotettavasti korkealaatuisia tuotteita, sovellusratkaisuja ja huoltopalveluita. Schaefflerin vankka asiantuntemus tuotekehityksessä ja ensiasennuspuolella, kansainvälinen myynti- ja huolto-organisaatio sekä maailmanlaajuinen tuotanto- ja logistiikkaverkosto auttavat tässä tavoitteessa.

Tuotemerkit ja tuotteet

Vahvat tuotemerkit INA ja FAG edustavat korkeaa laatua, teknologiajohtajuutta ja vahvaa panostusta teollisuuden jälkimarkkinoihin.
Tuoteohjelma on vierintälaakerimarkkinoiden laajin. Se sisältää yli 40.000 vakiotuotetta ja pystyy kattamaan noin 60 teollisuudenalan sovellukset.
Lisäksi Schaeffler kehittää sovelluskohtaisia erityisratkaisuja ja täydentäviä tuotteita. Kattavaa tuoteohjelmaa täydentävät esim. kunnonvalvonnan järjestelmäratkaisut, lukuisat kunnossapidon työkalut, asennuspalvelut sekä vierintä- ja liukulaakereiden kunnostuspalvelu.

Asiakkaat

Olemme asiantunteva yhteistyökumppani kaikilla teollisuudenaloilla. Tarjoamme asiakkaille vankan taitotiedon, korkealaatuiset tuotteet, hyvän saatavuuden ja maailmanlaajuisen saavutettavuuden.
Innovatiiviset ratkaisut auttavat asiakkaita säilyttämään ja parantamaan kilpailukykyään.
TCO-periaatetta noudattamalla (TCO = Total Cost of Ownership) pienennämme asiakkaidemme kunnossapito- ja käyttökustannuksia.

Henkilökunta

Teollisuuden jälkimarkkinat on osa Schaefflerin maailmanlaajuista asiantuntijaverkostoa. Sen henkilökunta toimii palveluntarjoajana ja asiakkaan luotettavana yhteistyökumppanina. Yhteydenotto on helppoa omien yhteyshenkilöiden kautta ja samalla asiakas hyötyy maailmanlaajuisen konsernin kattavasta taitotiedosta. Asiantuntijaverkoston pätevyyttä ylläpidetään ja kehitetään jatkuvasti kouluttamalla henkilökuntaa.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy