LISÄTIETOJA

medias®-tuoteohjelma

Maintenance Products
Julkaisut
 

Luettelo | 2018-06
Mounting and Maintenance of Rolling Bearings
Products Services Training

 
YHTEYSTIEDOT
 
Kunnossapito

Tuotteet

Asennus ja irrotus

Tuotevalikoima sisältää työkaluja laakereiden mekaaniseen, hydrauliseen ja lämpömekaaniseen asennukseen ja irrotukseen.
Mekaaniset työkalut soveltuvat lähinnä pienille laakereille. Suuret ja keskisuuret laakerit asennetaan ja irrotetaan yleensä hydraulisilla tai lämpömekaanisilla työkaluilla. Mittalaitteet ja apuvälineet (esim. laakerinkäsittelytyökalu ja suojakäsineet) täydentävät tuoteohjelmaa.

Kunnossapitotuotteet: asennus ja irrotus

 
 

Voitelu

Arcanol-laakerirasvat tarjoavat parhaat edellytykset käyttövarmoille, pitkäikäisille ja kustannustehokkaille laakeroinneille. Rasvat on suunniteltu niin, että ne takaavat hyvät laakerin vierintäominaisuudet ja auttavat siten ehkäisemään ennenaikaisia laakerivaurioita. Arcanol-valikoimasta löytyy optimaalinen rasva lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Vakiorasvojen lisäksi saatavana on erikoisrasvoja. Rasva-annostelijat täydentävät voitelun tuoteohjelmaa. Niillä huolehdit säännöllisestä jälkivoitelusta ja pidennät siten huomattavasti laakerin käyttöikää.

Kunnossapitotuotteet: voitelu

 
 

Linjaus

Linjaustuotteemme auttavat linjaamaan akselit ja hihnapyörät sekä tarkistamaan hihnakireyden. Hihna- ja ketjupyörien linjaus vähentää laakereiden ja tiivistimien kulumista ja energiahäviötä. Näin syntyy vähemmän lämpöä ja koneiden käyttöikä ja käyttövarmuus kasvavat. Oikea hihnakireys parantaa olennaisesti hihnakäyttöjen käyttöikää. Lisäksi käyttöosien kuluminen vähentyy, energiakustannukset pienenevät ja kannattavuus paranee.

Kunnossapitotuotteet: linjaus

 
 

Kunnonvalvonta

Kunnonvalvonnalla voidaan parantaa koneiden ja laitteistojen käyttövarmuutta sekä pidentää niiden käyttöikää. FAG-tuotteet auttavat kunnossapidon suunnittelussa ja kustannusten alentamisessa. Tuoteohjelma sisältää esimerkiksi lämpömittareita ja stetoskoopin, joilla koneen kuntoa voidaan seurata. Tärkeä osa tuotevalikoimaa ovat mittausjärjestelmät värähtelyn, vääntömomenttien ja voiteluaineiden valvontaan.

Kunnossapitotuotteet: kunnonvalvonta

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy