YHTEYSTIEDOT

INA/FAG tekninen koulutuskeskus

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Saksa

Puh. +49 9522 71 503
Faksi +49 9522 71 511

Koulutuskeskus
 
Koulutus
 
Kunnossapito

Koulutus

INA/FAG tekninen koulutuskeskus
Keitä me olemme – tehtävät ja tavoitteet

Vierintälaakereiden, lineaarijohteiden ja liukulaakereiden merkityksen ymmärtäminen tuhansissa sovelluksissa edellyttää riittävää tietoa näistä koneenosista. Schaeffler järjestää koulutusta, jossa käydään läpi koko tuoteohjelma. Tuotetietoutta sisältävien kurssien jälkeen on mahdollista opiskella vierintälaakereiden asennusta ja irrotusta oikeilla työvälineillä tai laakereiden kunnonvalvontaa, pääasiassa ääntä, värähtelyä ja vääntömomenttia mittaamalla.

 

Kurssien suunnittelussa on huomioitu eri kohderyhmien tarpeet. Näin sekä tekniset (suunnittelijat, asentajat, kunnonvalvojat) että kaupalliset (myynti, osto) työntekijät löytävät itselleen sopivan kurssin.

INA/FAG tekninen koulutuskeskus kehittää koulutustarjontaa jatkuvasti tavoitteenaan lisätä asiakkaiden taitotietoa laakereista ja niiden käytöstä sekä ensiasennuspuolella että jälkimarkkinoilla.

Schaefflerillä on koulutuskeskuksia ympäri maailman. Tarvittaessa järjestämme koulutuksia myös asiakkaan omissa toimitiloissa.

Koulutukseen osallistuneilta saatu palaute on meille erittäin tärkeää, jotta voimme kehittyä oikeaan suuntaan. INA/FAG tekninen koulutuskeskus on sertifioitu ISO 9001:2008 -standardin mukaan, mikä on osoitus koulutuksemme korkeasta laadusta.

Vakiokoulutusohjelma riittää usein jokapäiväisessä työssä tarvittavan laakeritekniikan omaksumiseen. Mikäli asiakas kuitenkin tarvitsee lisätietoa, räätälöimme yhdessä asiakaskohtaisen koulutusohjelman.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy