Jälkimarkkinat teollisuus

Teollisuudenalat

Teollisuuden jälkimarkkinat (IAM) vastaa Schaefflerin varaosa- ja huoltopalveluista loppuasiakkaille ja jälleenmyyjille kaikilla tärkeillä teollisuudenaloilla.

Tarjoamme asiakkaille laajan, vierintälaakerin koko elinkaaren kattavan tuotevalikoiman: innovatiiviset sovellusratkaisut, korkealaatuiset tuotteet ja palvelut. Tavoitteenamme on auttaa asiakasta säästämään kunnossapitokustannuksissa, optimoimaan laitteiden käyttövarmuus ja estämään suunnittelemattomat koneseisokit. Schaefflerillä on asiantuntijoita ympäri maailman, joten asiakas saa luotettavaa ja nopeaa palvelua kaikkialla maailmassa. Asiantuntijamme ovat saaneet perusteellisen koulutuksen ja heidän taitotietonsa tarkistetaan säännöllisesti. Näin taataan palvelujen tasainen laatu kaikkialla maailmassa.

Koska vaatimukset vaihtelevat sovelluksen mukaan, tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Kokeneet asiantuntijat, jatkuva tuotekehitys, korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä maailmanlaajuinen yhteistyökumppaniverkosto takaavat huippulaadun, maailmanlaajuisen saavutettavuuden ja taitotiedon saman katon alta.

Kaikki tuotteet ja palvelut on testattu käytännössä ja varmistettu laadunhallintajärjestelmällä, joka on sertifioitu ISO 9001:2008 mukaan.

 
   
Teräs   Raaka-aineen louhinta & jalostus   Sellu & Paperi
         
   
Öljy & Kaasu   Voimalaitokset   Tuulienergia
         

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy