Toimialat & Käyttökohteet

Kolme vahvaa tuotemerkkiä teollisuuteen ja autoteollisuuteen

Schaeffler Group ja sen kolme vahvaa tuotemerkkiä INA, LuK ja FAG tarjoavat laakerointiratkaisuja autoteollisuudelle ja teollisuuden eri aloille.

Schaeffler Groupin suurin asiakasryhmä on autoteollisuus, jonka osuus liikevaihdostamme on 60 %. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien autonvalmistajien ja tärkeimpien autoteollisuuden alihankkijoiden kanssa. Olemme luotettava yhteistyökumppani, jolla on vankka taitotieto olipa sitten kyse henkilöautojen tai hyötyajoneuvojen moottorin, alustan tai vaihteiston osista.

Muuta teollisuutta varten tuoteohjelmassamme on yli 40.000 INA- ja FAG-vakiotuotetta, joilla pystymme kattamaan n. 60 eri teollisuuden alan tarpeen. Laajan tuotevalikoiman lisäksi taitotietomme tuotannossa, mekatroniikassa sekä raaka- ja voiteluaineissa ovat tehneet meistä maailmanlaajuisesti kysytyn ja luotettavan yhteistyökumppanin teollisuudessa.

Ilmailu- ja avaruusteollisuudelle kehitämme ja valmistamme suurtarkkuuslaakereita lentokoneisiin, helikoptereihin ja rakettimoottoreihin, esimerkkeinä Airbus A 380 ja Boeing 787 Dreamliner. Lisäksi tuotevalikoimassa on suurtarkkuuslaakereita erikoissovelluksiin esimerkiksi lääketekniikassa.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy