YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Liukulaakerit

Uudet INA metalli-polymeeri komposiittiliukulaakerit mahdollistavat taloudelliset laakerointiratkaisut useissa teollisuuden ja autoteollisuuden sovelluksissa. Kääntöliikkeissä ne ovat erityisen suorituskykyisiä ja niiden käyttöikä on moninkertainen verrattuna perinteisistä materiaaleista valmistettuihin laakereihin. Lisäksi kaikki uudet liukulaakerit ovat lyijyttömiä ja siten ympäristöystävällisiä.

Innovatiiviset materiaaliseokset tarjoavat aikaisempaa enemmän mahdollisuuksia. Merkinnät E40 ja E50 tarjoavat sekä huoltovapaita että vähän huoltoa vaativia laakereita.

Molempien rakenne on periaatteessa samanlainen: teräs- tai pronssivaipalla on huokoinen sintrattu pronssikerros, joka on kyllästetty erikoismuoviseoksella. Kiinteät voiteluaineet muodostavat voitelukalvon liukupintojen väliin, mikä mahdollistaa hiljaisen käynnin ja alhaisen kitkakertoimen koko käyttöiän ajan. Materiaalin hyvä kosteudenkesto sallii myös sovellukset vedessä ja muissa nesteissä. Lisäksi erinomainen materiaalimuokattavuus mahdollistaa asiakaskohtaiset osat erilaisiin pyöriviin, kääntö- ja lineaariliikkeisiin. Kaikkiin sovelluksiin löytyy näin ollen sopiva tuote optimaalisilla materiaaliominaisuuksilla.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy