YHTEYSTIEDOT
Palvelut

Tekninen suunnittelu

 
 
 

Tekninen suunnittelu - BEARINX®

Useat sovellukset voidaan laskea ja suunnitella ongelmitta perinteisillä laskentamenetelmillä. Asiantuntijoiden tuki on kuitenkin suositeltavaa, jotta laakereiden kapasiteetti hyödynnetään optimaalisesti ja valitaan oikeat laakeritunnusluvut (sovite, välys, esijännite, tiiviste, voitelu, jne.).

Kokeneet sovellusinsinöörimme käyttävät apunaan Schaeffler Groupin kehittämää BEARINX®-laakerilaskentaohjelmaa, joka on ylivoimaisesti markkinoiden tehokkain.

Eri sovellukset mallinnetaan laakerisijoineen kuten CAD-järjestelmällä. Täydellinen laakeritietopankki helpottaa soveltuvien laakereiden valintaa, jotka voidaan sitten laskea nopeasti antamalla kuormitustiedot ja kierrosluvut. Ohjelma hyödyntää uusinta tietoa laakereiden kantokyvystä ja mahdollistaa useita analysointitapoja.

BEARINX®-ohjelmalla saadaan yksityiskohtaiset tiedot akseli- ja vierintälaakerikuormituksista, mikä on tärkeää jo sähkömoottorin suunnitteluvaiheessa, jotta löydetään toiminnaltaan ja kustannuksiltaan optimaalinen ratkaisu.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy