YHTEYSTIEDOT
Sähkötekniikka

Palvelut

Useissa massavalmisteisissa sähkömoottoreissa ja -laitteissa käytetään vakiotuotteita ja -laakereita, jotka eivät vaadi erikoissuunnittelua.

Asiakkaamme kehittävät kuitenkin jatkuvasti uusia moottoreita ja sähkölaitteita, jotka haastavat laakeroinnit erikoisominaisuuksiensa takia, kuten erittäin suuret pyörimisnopeudet tai alhaisempi energiankulutus korkeammalla kuormituksella ja pienemmässä tilassa.

Asiantuntijamme auttavat teknisesti ja taloudellisesti optimaalisen laakeroinnin valinnassa tukeutuen pitkäaikaiseen kokemukseensa ja BEARINX®-laakerilaskentaohjelmaan.

Joskus vakiotuotteiden modifiointi riittää, mutta välillä tarvitaan täysin uusi rakenne, jotta lopputuotteesta tulisi turvallinen ja käyttövarma.

Schaeffler Group tarjoaa myös tuotteita ja palveluita laakereiden asennukseen, huoltoon, kunnonvalvontaan ja analysointiin. Tuotevalikoimasta löytyy laakereillemme soveltuvia asennus- ja irrotustyökaluja, lämmittimiä, mittalaitteita, voiteluannostelijoita, voiteluaineita ja analysointilaitteita sekä kattavat palvelut.

Korkealaatuisista tuotteista ja asiantuntevasta palvelusta huolimatta laakerit voivat kuitenkin vaurioitua. Schaeffler Groupilla on osasto, jonne vaurioituneet laakerit voidaan lähettää tutkittaviksi ja analysoitaviksi.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy