Toimialat & Käyttökohteet

Muu teollisuus

Markkinoiden laajin tuoteohjelma

Schaeffler Groupin muulle teollisuudelle suunnatussa tuoteohjelmassa on yli 40.000 vakiotuotetta sekä lukuisia asiakaskohtaisia ratkaisuja. Tuoteohjelmamme on siten markkinoiden laajin ja olemme maailmanlaajuisesti kysytty ja luotettava yhteistyökumppani teollisuudessa. Tarjoamme laakerointiratkaisuja mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin, kuten esim. pyörivät laakerit, lineaaritekniikka, tribologia ja voimansiirto.

Asiakkaat n. 60 eri teollisuuden alalta käyttävät INA- ja FAG-merkkisiä vierintä- ja liukulaakereita, lineaarijohteita ja suorakäyttöjä. Palvelumme tehostamiseksi olemme jakaneet teollisuussektorimme osastoihin toimialoittain: raskas koneenrakennus, tuotantokoneet, voimansiirto- ja kiskokalustotekniikka sekä kuluttajatuotteet. Nämä toimialaosastot tarjoavat asiakkaille innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat laitteistojen käytettävyyttä, vähentävät niiden painoa tai mahdollistavat kompaktimmat järjestelmärakenteet.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy