IDAM
 

IDAM-suorakäytöt ovat teknisesti johtavia ja tarjoavat täydellisen ratkaisun kaikkiin käyttökohteisiin. Siten IDAM on juuri oikea kumppani kustannustehokkaaseen tuotteeseesi.

IDAM

 
YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Suorakäyttöratkaisut

IDAM INA – Drives & Mechatronics

IDAM INA – Drives & Mechatronics tarjoaa optimaalisen yhdistelmän INA-pyöröpöytälaakerien suorituskyvystä ja suorakäyttöisistä akseleista. Yritys toimii Schaeffler Group Industrialin suorakäyttötekniikan ja mekatroniikan asiantuntijanakeskuksena. Se pystyy tarjoamaan yli käyttökohderajojen ulottuvia suorakäyttöratkaisuja  kaikkiin laakeroituihin liikkeisiin.

IDAM-portfolioon kuuluu lineaariset ja pyörivät AC synkroni- ja reluktanssimoottorit (esimerkiksi ilmalaakeroidut, kahdessa koordinaatistossa toimivat suorakäytöt). Ne kattavat laajan mitoitus- ja tehovalikoimansa lisäksi myös kaikki komponentit, jotka ovat tehokkaalle käytönvalvonnalle välttämättömiä, kuten servovahvistimet ja säätimet sekä virtayksiköt (Power Unit) ja ohjausyksiköt (Compact Control). IDAM toimittaa lisäksi myös erittäin tarkkoja XY-tarkkuuspöytiä, hissien voimansiirtoyksiköitä ja muita kokonaisratkaisuja. Yrityksellä on kattava kokemus työstö- ja erikoiskoneista sekä suunnittelusta, automaatiotekniikasta, elektroniikkavalmistuksesta, mitta- ja lääketekniikasta samoin kuin optisista laitteista ja hisseistä.

 
 

RE-sarja

IDAM tarjoaa yksilöllisiä, erittäin suuren tehotiheyden suorakäyttöratkaisuja. RE (ulkoinen roottori) -sarjan Torque-moottorit soveltuvat erinomaisesti hioma- ja jyrsinkoneisiin, koneistuskeskuksiin, HSC-koneisiin, työkalunvaihtajiin, leikkuupäihin, liikkuviin akseleihin ja pyöröpöytiin.

Tämän sarjan etuja ovat: sovitettujen yksittäisosien ansiosta suuri tehotiheys pienimmillä vierintähalkaisijoilla, kompakti rakenne, korkea dynamiikka ja jäykkyys, erittäin tehokas jäähdytysjärjestelmä, erinomaiset arvot synkronisoiduissa toiminnoissa, huoltovapaus, käyttökohdeoptimoidut pyörimisnopeudet (rpm) ja käämit. Tämä käyttö on yhteensopiva kaikkien yleisimpien markkinoilla olevien ohjausten kanssa.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy