YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Lineaarijohdejärjestelmät

INA-lineaarijohteet

INAn lineaarijohteiden tarjonta käsittää pyörö- ja kiskojohteiden lisäksi myös runsaan valikoiman kuula- ja rullaprofiilijohteita, joita on käytetty työstökoneissa jo useiden vuosien ajan hyvin tuloksin. Ne täyttävät kaikki kantokykyä, jäykkyyttä ja dynamiikkaa koskevat vaatimukset. Melutasoltaan optimoidut tai pinnoitetut mallit, tiivistetarvikkeet jne. täydentävät tarjontaa.

 
 

INA-lineaarijohteiden lisävarusteet

INAn yksirivisten johteiden lisävarustevalikoima on maailmalla ainutkertainen. Siihen kuuluvat vaimennuskelkat, tiivistyselementit, kesto- ja minimimäärävoiteluun tarvittavat varusteet, lineaarimoottoriakselien hätäpysäytykseen käytettävät jarruelementit ja kriittisissä käyttöolosuhteissa käytettävät vaimennuselementit työstettävien kappaleiden pinnan laadun parantamiseen. Ja paljon muuta!

 
 

Lineaarimodulit

INAn ready-to-fit-lineaarimoduleita käytetään ennen kaikkea syöttö- ja siirtojärjestelmissä, työkalunvaihtimissa ja kappaleenkäsittelyjärjestelmissä. Kompaktin rakenteensa ansiosta ne mahdollistavat tilan minimoinnin. Kokonaisuuksien toimittajana Schaeffler Groupin valikoimiin kuuluu paljon muutakin kuin vain yksittäisosia. Valikoimiimme kuuluvat myös asiakaskohtaiset, asennusvalmiit kokonaisratkaisut.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy