YHTEYSTIEDOT
Työstökoneet

Käyttökohteet

INA, FAG ja IDAM: järjestelmien avulla oikeaan laakerointiratkaisuun

Vasta oikeanlainen laakerointi tekee työstökoneiden liikkeistä täydellisiä. INA ja FAG ovat tehneet vuosikymmeniä tiivistä yhteistyötä eri alojen kone- ja laitteistovalmistajien kanssa. Tämän kumppanuuden tuloksena on syntynyt lukuisia uusia tuotekehityksiä. Räätälöityjä sovellusratkaisuja, joiden ansiosta koneista tulee nopeampia, tarkempia ja varmempia – lyhyesti sanottuna taloudellisempia – syntyy jatkuvasti.

Asiakkaamme hyötyvät edelleen huomattavasta tehokkuudesta ja kilpailueduista ”ready to fit” -tuotteidemme ansiosta. Käytetäänhän näitä kompakteja asennusvalmiita laakereita varsin yksinkertaisen periaatteen mukaan: pura pakkauksesta, ruuvaa kiinni, käytä. Osajärjestelmien laakeroinnin ohella tärkeiden toimintojen, kuten mittauksen, tiivistyksen, voitelun, jarrutuksen jne., integroiminen itse komponentteihin on koko työstökoneen kokonaisjärjestelmän optimoinnin kannalta yhä tärkeämpää.

Tämän lähestymistavan kattaa uusi tuotantokonealan konseptimme ”added competence”, sillä siinä ajatus laakerin, laakerointikohteen ja kokonaisjärjestelmän järjestelmäratkaisu on johdonmukaisesti koko konseptin keskipisteenä. Se tarkoittaa, että voit nyt hyödyntää yhtä tuotevalikoimaa, joka kattaa parhaalla mahdollisella tavalla kaikki työstökoneessa olevat käyttökohteet.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy