YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Pyöröpöytälaakerit

INA-ratkaisut pyöröpöytälaakerointeihin

Schaeffler Group Industrialin valikoimassa on erinomainen mahdollisuus valita mitoiltaan vaihtokelpoisten pyöröpöytälaakereiden kesken.

Tuotteidensortimentti alkaa oikeutetusti YRT-sarjasta tavanomaisiin käyttökohteisiin, kuten pyöröpöytiin ja kääntöjyrsinpäihin. Näissä käyttökohteissa tuotteilta edellytetään suurta jäykkyyttä ja vähäistä huoltotarvetta pyörimisnopeuksien ollessa alhaisia ja työstöaikojen lyhyitä. RTC-sarja sen sijaan kattaa erikoistarkkuuden asettamat vaatimukset ja on oikea valinta käyttökohteisiin, joissa edellytetään erittäin suurta käyntitarkkuutta. ZKLDF-sarjan kaksirivinen aksiaaliviistokuulalaakeri on tarkoitettu korkeisiin pyörimisnopeuksiin ja pitkiin kytkentäaikoihin. ZKLDF-sarjan laakerit soveltuvat erityisen hyvin rasvavoideltaviin käyttökohteisiin.

 
 

Tuotevalikoiman suorituskykyisin on YRTS-sarja, jotka on kehitetty erityisesti suorakäytöllä varustettuihin pyöröpöytiin. Soveltuvuus korkeisiin pyörimisnopeuksiin eli alhainen kitkamomentti ja suuri jäykkyys ovat sille tunnusomaisia. Suuren lisäarvon tuo integroitu mittajärjestelmä, joka on valittavissa lisävarusteena kaikkiin pyöröpöytälaakereihin.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy