Julkaisut
 

Esitteet | 2013-09
Bearing Solutions for Machine Tools

 
YHTEYSTIEDOT
Työstökoneet

Palvelut

Palvelumme on sinua varten

INA-asiakaspalvelu on johtavalla tasolla. Asiantuntevat neuvontainsinöörimme ovat alusta alkaen asiakkaidemme käytössä. Olemme myös jatkuvasti laajentaneet INA-palvelutarjontaamme.

Esimerkkinä tästä on laakereiden laskentaohjelma BEARINX®, jonka avulla voimme mallintaa, laskea ja dokumentoida tarkasti moniosaisten konejärjestelmien vierintälaakereiden kuormitus unohtamatta lukuisten eri olosuhteiden vaikutusta, kuten akselin taipumaa tai vinoasennoitumista. Voimme myös milloin tahansa laskea laakerin muodonmuutokset liityntäkonstruktiossa. sekä pyörivissä että lineaarisissa tapauksissa.

Tällöin laskemme laakerin kuormituksen aina eniten kuormittuvaa vierintäkosketusta myöten. Sinä saat asiakkaanamme käyttöösi kaikki laskennan tulokset konstruktiotasi varten. Tämä takaa sinulle varmuuden, jota tarvitset. Löydät nopeasti taloudellisimman ratkaisun samalla, kun tuotekehitysajat lyhenevät. Kysy lisää koulutetulta neuvontahenkilökunnaltamme.

Voit tietysti hyödyntää myös medias®-tuotevalinta- ja neuvontajärjestelmäämme, joka on paljon enemmän kuin pelkkä CD-muotoinen luettelo. Järjestelmässä voit valita tuotteen – myös tiettyjen vaatimusten perusteella – kaaviokuvien, laskennan, voiteluainevalinnan tai rakenteen avulla ja ladata DXF-tiedostoja sekä saada käyttöösi täydellisen tilausmateriaalin. Tämä uusi apuväline tarjoaa ennennäkemättömiä mahdollisuuksia niin pyöriville laakereille kuin lineaarilaakereille.

Huomaat varmasti, että palvelumme on juuri sinua varten. Olipa kyse paikan päällä suoritettavista laakerianalyyseistä, teknisestä testauksesta, tribologiasta, materiaalitekniikasta, tutkimuksesta ja tuotekehityksestä, perus- ja jatkokoulutuksesta jne. Viimeistellympää palvelutarjontaa on varmasti vaikea löytää.

Kun seuraavan kerran olet suunnittelemassa työstökonetta, muista, että INA-tuotteet ja niihin sopivat palvelut takaavat suunnitelmiesi onnistumisen.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy