YHTEYSTIEDOT
INA-suorakäytöt

Järjestelmäratkaisut

Kierto-/kääntösilta (A-/B-akseli) 5-akseliseen työstökeskukseen
 
Suurinopeuksinen lineaariakseli käsittelyyn
 
Tarkkuuslineaaripöytä jyrsin- ja hiomakoneisiin
 
Jyrsinpää
 
 

Moottoreiden asiantuntijana INA - Drives & Mechatronics GmbH & Co. oHG pyrkii yhdessä asiakkaidensa kanssa luomaan uusia ja parempia järjestelmäratkaisuja, jotka suorakäyttöjen avulla takaavat paremman hinta-hyöty-suhteen.

Simulaatioiden avulla määritetään suorakäyttötekniikan tarjoamat mahdollisuudet ja käytettävä malli. Vasta sen jälkeen IDAM-asiantuntijat kehittävät ja toteuttavat asiakaskohtaisiin vaatimuksiin sovitetut, tehonlisäykseen tähtäävät järjestelmät, jotka integroidaan jo olemassa olevaan kokonaisjärjestelmään.

Yhteensopivien INA-/FAG-johde- ja laakerikokoonpanojen ja omien anturijärjestelmiensä ansiosta IDAM tarjoaa asiakaskohtaisesti suunniteltuja ratkaisuja, joissa hyödynnetään lineaarisia ja pyöriviä käyttöratkaisuja. Omat resurssit takaavat asiakaskohtaiset INA-, FAG- ja IDAM-järjestelmäratkaisut kaikkien moottorisarjojen tuotteisiin. Ratkaisut sisältävät moottorin, laakeroinnin/johteen, liitäntäkomponentit, mittaus- ja anturijärjestelmät.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy