YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

C-varsi (C-arm)

 
 
 

Kokonaisratkaisu C-kaareen

Asiakas määritteli tavoitteeksi parhaan mahdollisen kuvan laadun rasittamatta potilasta tarpeettomasti. Tarvittiin lineaarijohde, jonka ansiosta röntgenputken asemointi C-kaaren päähän onnistuisi tasaisesti ja tarkasti. Lisäksi johteen tuli olla säteilynkestävä ja mahdollisimman hiljainen.

Asennusvalmis, teknisesti loistava ratkaisu, josta on asiakkaalle huomattavaa taloudellista hyötyä, löytyi Schaeffler Groupilta. Uuden pyörökaarijohteen perustana on alumiininen suulakepuristettu profiili, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut karkaistut akselit. Erityisen innovatiivista tässä mallissa on integroitu kiinteä laakeri-/vapaasti käyvä laakeri-ratkaisu. Sen ansiosta voidaan tasata mahdollisia liityntärakenteen mittaepätarkkuuksia. Vapaasti käyvä laakeri on toteutettu siirtyvällä sisärenkaalla varustettuna profiilijuoksurullana eli neulalaakerina, joka on yksi erikoisuuksistamme.

Ratkaisun etuina on tasainen vierintävastus röntgenputken sijainnista riippumatta.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy