YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Tietokonetomografia (CT)

Tästä hyötyy ennen kaikkea potilas: CT-laitteista tulee integroidun mekatronisen FAG-laakerointijärjestelmän myötä huomattavasti tarkempia ja hiljaisempia ja tutkimusajat lyhenevät.
 
Metrikaupalla siirtyvää tekniikkaa: innovatiivinen, keraamisilla kuulilla varustettu ohutrengaslaakeri, joka kehitettiin alunperin helikoptereihin – nyt se on lääketieteen palveluksessa
 
 

Innovaatio: mekatroninen laakerointijärjestelmä tietokonetomografiaan

Yhteistyöstä nimekkäiden tietokonetomografialaitteiden valmistajien kanssa syntyi maailmanluokan ratkaisu: integroitu mekatroninen laakerointijärjestelmä, joka koostuu käyntitarkasta ja hiljaisesta, suorakäytöllä varustetusta hybridi-ohutrengaslaakerista sekä erittäin tarkoista liityntäosista.

Itse laakeri on jatkokehitelty FAG-ilmailutekniikan alalta, ja se täyttää siten kaikki CT-kuvauksen kannalta tärkeimmät vaatimukset:
100 prosentin toimintavarmuus, erittäin hyvä käyntitarkkuus sekä alhainen äänitaso. Tietokonetomografian pyrkimys yhä suurempiin pyörimisnopeuksiin on toteutettavissa ongelmitta laakerointijärjestelmämme avulla. Jo nyt on esitelty pyörimisnopeuksia, jotka ovat ylittäneet 300 1/min.

FAG-ratkaisu tarjoaa CT-valmistajille lisäksi aikaa ja kustannuksia säästävän edun: voit asentaa kokonaan esiasennetun ja tarkistetun laakerointi- ja voimansiirtojärjestelmän suoraan paikoilleen ilman ylimääräisiä asennus- ja tarkistustoimenpiteitä.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy