YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Suorakäytöt

Moniakselinen asemointijärjestelmä analyysitekniikkaan
 
Open frame -asemointijärjestelmä
 
Integroidulla mekatronisella FAG-laakerointijärjestelmällä varustettuja käyttöyksiköitä tietokonetomografiaan
 
 

Käyttöyksikkö ja laakerointi samasta osoitteesta: IDAM-suorakäyttöjen avulla järjestelmäratkaisuun

Lineaarisiin ja pyöriviin liikkeisiin tarkoitetut IDAM-suorakäytöt ovat lääketekniikan alalla erityisen hyvä ratkaisu silloin, kun vaaditaan mahdollisimman suurta tarkkuutta ja dynamiikkaa sekä pitkää käyttöikää. Tämä koskee kaikkea potilastasojen moottoreista ja kasvainten hoidossa käytettävistä kollimaattoreista aina tietokonetomografiassa käytettäviin vaihteettomiin käyttöyksiköihin asti.

Röntgentutkimuksissa käytetään jo nyt menestyksekkäästi moniakselisia käsittelylaitteita ja IDAM-lineaarijärjestelmien ansiosta lääketieteellisillä analysointiasemilla näytteiden asemointi onnistuu yksinumeroisella μm-alueella. Lähestulkoon kulumattomien käyttöjen tehontiheys on huomattava yhdistettynä erittäin pieneen rakennetilaan.

Etuihin kuuluvat:

  • korkea pyörimisnopeus- ja nopeusvarianssi
  • erittäin hyvä dynamiikka ja jäykkyys
  • suuret loppunopeudet
  • huomattava kiihdytys- ja jarrutuskyky
  • erittäin suuri asemointi- ja toistotarkkuus.

Erityisen hyvin lääketekniikan käyttöön sopii pyörivä HSR-tyypin käyttö. Pien-ohmisen kääminnän ja napojen vähäisen määrän ansiosta tämä moottori yltää suhteelliseen nopeuteen 50 m/s ja soveltuu siten erinomaisesti suurinopeuksisiin käyttötarkoituksiin. Moottori suunnitellaan asiakkaan ja käyttötarkoituksen mukaisesti samoin kuin erikoiskäämintänsä ansiosta erityisen tasainen HSRV-käyttö, jota käytetään tietokonetomografiassa.

Molemmat moottorit soveltuvat käytöiksi nopeasti pyöriviin karoihin tai muihin pyöriviin yksiköihin silloin, kun tarvitaan myös suurta vääntömomenttia.

Kohti uusia, menestyksekkäitä järjestelmäratkaisuja

Suorakäyttötekniikka ei kiehdo ainoastaan tarkkuutensa ja dynamiikkansa vuoksi, vaan myös sen monien eri käyttömahdollisuuksien vuoksi. IDAM-suorakäyttöjen ansiosta voimme toimittaa asiakkaillemme heidän tarvitsemiaan kokonaisratkaisuja. Asiakkaamme saa käyttöyksikön ja laakeroinnin samasta osoitteesta. Hyödynnä tämä uusi suunnittelun ja toteutuksen mahdollisuus lääketeknisissä laitteissasi!

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy