YHTEYSTIEDOT
Käyttökohteet

Röntgenputki

Barden-röntgenlaakeriyksiköiden ansiosta kuvauksessa voidaan käyttää hyvin suurta resoluutiota.
 
 
 

Bardenin kanssa röntgentekniikan tulevaisuuteen

Olemme vastanneet röntgen- ja CT-tekniikan kehitykseen kehittämällä uusia, paranneltuja Barden-laakereita. Näiden pyörivien anodien laakerointiin tarkoitettujen elementtien pyörimisnopeus voi olla jopa yli 10 000 1/min vaativissakin käyttöolosuhteissa. Korkeiden jännitteiden sietämisen lisäksi rakenneosien on kestettävä käyttöä tyhjiössä 10–9 kPa:n alaisena ja 400–500 °C:n lämpötiloissa.

Röntgenlaakeriyksiköt ovat täyskuulaisia ja niissä on akselille integroidut vierintäradat. Akselissa on laippa anodin kiinnitystä varten. Yksiköissä on käyttövaatimusten mukaan joko kiinteä tai jousin toteutettu esijännite. Jotta voitelu olisi tehokasta mainituissa vaativissa olosuhteissa, käytämme modernia pinnoitetekniikkaa, kuten plasma- tai ionisädepinnoitetta. Röntgenlaakerien toiminta tarkastetaan ja varmistetaan omissa testipenkeissämme simuloiduissa lämpö- ja tyhjiöolosuhteissa.

Röntgentekniikan kehitys tarkoittaa parempaa diagnosoinnin ja hoidon laatua sekä potilasystävällisiä toimenpiteitä. Siihen kuuluvat nopea tiedonkeruu sekä korkean resoluution kuvaukset. Röntgenlaakerimme ovat paras valinta lääketekniikan moderneihin röntgen- ja kuvauslaitteisiin.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy