YHTEYSTIEDOT
Lääketekniikka

Tuotevalikoima

 

Valittavana 1001 laakerityyppiä!

Olemme koonneet lähes 40 000 erilaista laakerikokoonpanoa valtavasta vierintälaakerien osa- ja materiaalivalikoimastamme. Ne kaikki ovat standardiratkaisuja, jotka löydät luettelostamme. Valitse niistä sopiva, kun haluat laakeroida koneenosan taloudellisesti ja teknisen optimaalisesti.

Edut: ensiluokkaisesta laadusta ja kestävyydestä. Lisäksi takaamme, että käytön aikana tuotteemme vievät huomattavan pienen osan kalliista ajastasi. Sillä huolto- ja asennusystävälliset ratkaisut ovat meidän vahvuutemme. Toimitamme usein kokonaisia tuoteryhmiä, jotka tarvitsee vain kiinnittää paikoilleen. Komponentit on tällöin sovitettu optimaalisesti toisiinsa ja liityntärakenteeseen. Moduulirakennetta tukevat laaja lisävaruste- ja palveluvalikoimamme, josta sinä voit asiakkaanamme valita tarvitsemasi – tiivisteistä ja yksittäisten laakerin osien pinnoitteista aina voiteluainesuosituksiin asti.

Mikäli et löydä peruslaakereistamme tarpeitasi vastaavaa ratkaisua, kehitämme mielellämme kanssasi juuri sinulle sopivan erikoisratkaisun.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy