YHTEYSTIEDOT
Palvelut

Tutkimus & tuotekehitys

Kemian ja fysiikan laboratorioissa suoritetaan esim. voiteluainetestit
 
Teräs, messinki, muovi: kuulapitimiä erilaisista moderneista materiaaleista
 
 

Pinnoitus

Pinnoitteet vaikuttavat moniin laakerin ominaisuuksiin, kuten kulumiseen, korroosionkestävyyteen, sisäänajo- ja varakäyttöominaisuuksiin, erilaisten aineiden kestävyyteen sekä toimintaan rajavoitelussa. Jos esim. erityisen tehokas korroosiosuojaus on tärkeä ominaisuus, käytämme galvanoimalla toteutettavaa, katodista Corrotect®-ruosteensuojaa. TRIONDUR on oikea ratkaisu, jos odotettavissa on voimakas, pitkäkestoinen tribomekaaninen kuormitus yhdistettynä rajavoiteluun.

Materiaalit

Yhdistelemme erikoisteräksiä, kuten Cronidur 30:tä, PEEK-erikoismuovia, keramiikkaa ja karkaistua amagneettista vierintälaakeriterästä saavuttaaksemme asiakkaillemme mahdollisimman suuren hyödyn. Keraamiset tai teräksiset vierintäelimet, messingistä tai PEEK-muovista valmistetut pitimet, muoviset laakerirenkaat... Käyttötarkoitus määrittelee käytettävän materiaalin. Ja sinä määrittelet käyttötarkoituksen!

Tribologia

Voitelu vaikuttaa suuressa määrin laakerin luotettavuuteen ja käyttöikään. Kaikki tuotteidemme ensivoiteluun käytettävät rasvat testataan ennen käyttöä huolellisesti talon omassa voiteluainelaboratoriossa. Lääketekniikan käyttöön tarkoitettujen rasvojen osalta testataan myös mm. niiden säteilynsietokyky. Erityistä huomiota tällä alueella on kohdistettu kestovoiteluun.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy