YHTEYSTIEDOT
Palvelut

Laskenta & koestus

Laakerointineuvontaa BEARINX®-ohjelman avulla: käyttövarmuutta mallintamalla kaikki reunaehdot
 
 
Äänitestaushuone Schaeffler Group Industrialin testauskeskuksessa
 
 

Suunnittelu

Asiakaskohtaiset komponentit ja järjestelmäratkaisut sekä INA-, FAG-, Barden- ja IDAM-tuotteet ovat meidän vahvuutemme. Koska yhteistyömme asiakkaan kanssa alkaa jo varhaisessa vaiheessa, voimme hyödyntää viimeisintä tekniikkaa edustavia, osittain itse kehittämiämme CAE-ohjelmia niiden koko laajuudessa.

Laskenta ja laakerin valinta

Kehittämämme BEARINX®-ohjelma edustaa vierintälaakerilaskennan huippua. Sen avulla voimme analysoida tarkasti kaikki INA- ja FAG-laakeroinnit yksittäisosista aina moniosaisiin akselijärjestelmiin asti. Sisäinen rasitus lasketaan yksittäistä vierintäelinkosketusta myöten, ja se voidaan esittää taulukkona tai graafisesti. BEARINX® määrittelee laakeroinnin laskennallisen käyttöiän tarkasti yksittäisten kosketuspintojen rasituksen perusteella.

Simulaatio

Suunnittelu- ja mallintamisvaiheessa käytämme uusimpia menetelmiä, kuten dynaamista simulaatiota ja FEM-analyysiä.

Testaus

Vasta laskennallisen optimoinnin jälkeen uusi tuote siirtyy testausvaiheeseen. Asiakkaan niin toivoessa asiakkaan mallikappaleet testataan jossakin T&K-keskuksistamme kaikissa tilanteissa ja kaikkien toimintojen osalta – aina kulumiskäyttäytymisestä äänitasoon asti. Sarjatuotantoon tuote siirtyy tiukkojen ja käytännönläheisten testien jälkeen.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy