YHTEYSTIEDOT
Julkaisut
 

Luettelo | 2019-01
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
 

Esitteet | 2018-12
Bearings and Services for the Metal Industry

 
 

Luettelo | 2016-06
Large Size Bearings
Ball bearings Roller bearings Back-up rollers Spherical plain bearings Bearing housings Accessories

 
Muu teollisuus

Metallin valmistus ja työstö

Parasta laitteiston käyttövarmuutta laadukkaiden vierintälaakerien avulla

Teräs on modernin teollisuusyhteiskunnan perusmateriaali ja samalla sen kehityksen mittapuu. Terästä käytetään laajalti kaikilla tärkeillä teollisuuden aloilla, kuten kuljetuksessa- ja liikenteessä, koneenrakennuksessa, teräsrakentamisessa ja energia- ja ympäristötekniikassa.

Yhteistyössä tunnettujen laitevalmistajien ja käyttäjien kanssa Schaeffler Group kehittää vierintälaakereita terästeollisuuden käyttöön. Korkeat vaatimukset ja erilaiset käyttöolosuhteet ovat haaste niin ihmiselle kuin koneellekin.

Asiakaskohtaisesti valmistetut FAG-vierintälaakerit ovat todistaneet tehokkuutensa vaativissa käyttöolosuhteissa ja takaavat laatunsa ansiosta laitteistolle parhaan mahdollisen käyttövarmuuden.

 
 
Käyttökohteet
Tuotevalikoima
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy