YHTEYSTIEDOT
Julkaisut
 

Esitteet | 2017-08
Rolling Bearings and Services for Mining and Processing

 
 

Esitteet | 2012-09
Bearing Solutions and Services for Drilling Rigs

 
Muu teollisuus

Raaka-aineen louhinta ja jalostus

 
 
 

Edistyksellistä laakerointia

Kaivosteollisuudessa ja suurkuljetintekniikassa, raakaöljyn ja -kaasun porauksessa ja louhinnassa sekä jalostusteollisuudessa tekniikan kehitys kulkee yhä nopeampaan tahtiin. Siihen vaikuttavat myös vierintälaakerit.

Ankarat käyttö- ja ympäristövaatimukset edellyttävät erittäin tukevia laakereita. Tutkimus- ja kehitystyömme sekä intensiivinen kokemustenvaihto koneiden ja laitteistojen valmistajien ja käyttäjien kanssa ovat johtaneet käyttövarmuuden nousuun ja INA- ja FAG-laakerien käyttöiän jatkuvaan pitenemiseen.

Kaikille osa-alueille

Erilaisten käyttöolosuhteiden vuoksi laakerointien on oltava erikoisvaatimusten mukaisia. Laakereillemme on tunnusomaista

  • hyvä käyttövarmuus ja luotettavuus
  • paras mahdollinen kantokyky
  • vähäinen huoltotarve
  • iskun- ja värähtelynkestävyys
  • helppo asennus ja irrotus.

Kaikkiin laitteisiin ja koneisiin

Avolouhosten ja maanalaisten louhosten koneisiin, kuljettimiin, tunnelinrakennuskoneisiin, On- ja Offshore-laitteistoihin, poraustornilaitteistoihin, putken asennuskeloihin, murskaimiin, rouhimiin, täryseuloihin, kiertouuneihin ja sintrauslaitteistoihin.

INA/FAG palvelut ja tuotteet

Uusimpia menetelmiä hyödyntävä tekninen neuvonta, yksilölliset ongelmanratkaisut, erilaiset lisävarusteet ja kattava palvelutarjonta.

 
 
 
 
 
Close

 
 
Käyttökohteet
Tuotevalikoima
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy