Lisätietoja
 

Lisätietoja F’ISin palveluvalikoimasta löydät F’ISin kotisivuilta: www.fis-services.com

 
YHTEYSTIEDOT
Raaka-aineen louhinta ja jalostus

Palvelut

Tekninen neuvonta

Yhä lyhyemmät tuotekehitysajat vaativat vierintä- ja liukulaakerien tarkkaa mitoittamista ja suunnittelua alusta lähtien. Tämä pätee myös raaka-aineen louhintaan ja jalostukseen. Asiakkaamme hyötyvät aika- ja kustannussäästöistä, kun kokeneiden laakeriasiantuntijoiden asiantuntemusta hyödynnetään jo tuotekehitysvaiheessa. Siksi tarjoamme laakerointisuunnittelijoille kattavaa neuvontapalvelua teknisistä julkaisuista sähköisen tuoteluettelomme kautta aina laskentaohjelmiin asti.

INA- ja FAG-insinöörien asiantuntemus koko vierintä- ja liukulaakeritekniikan alalta on vertaansa vailla. He neuvovat asiakkaitamme kaikissa käyttöön ja suunnitteluun liittyvissä kysymyksissä ja tarjoavat asiakkaidemme käyttöön laskentapalvelun, joka on kohdistettu tarkasti toimialan tarpeisiin. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme yksilöllisiä erikoisratkaisuja.

 

F’IS – INAn ja FAG:n kunnossapitopalvelut

FAG Industrial Services (F’IS) tarjoaa monipuolisia kunnossapitoratkaisuja kunnossapitokustannusten alentamiseksi, odottamattomien seisokkien välttämiseksi ja koneen käyttövarmuuden lisäämiseksi. Tämän alan monivuotisen käytännön kokemuksemme ansiosta raaka-aineiden louhintaan ja jalostukseen liittyvät äärimmäisen vaativat käyttöolosouhteet ovat meille hyvin tuttuja. F’ISin tuotteet, palvelut ja koulutukset ovat olennainen osa laakerin elinkaarta. Asiakkaamme ympäri maailman ovat ottaneet ne erittäin hyvin vastaan.

Toimialakohtainen varastovalikoima

Erityisen varastohallinnan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme valikoituja tuotteita kaivos- ja prosessiteollisuuden tuotevalikoimastamme. Näin voimme vähentää asiakkaidemme varastointikustannuksia huomattavasti ja taata tuotteiden nopean saatavuuden markkinakelpoiseen hintaan.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy