YHTEYSTIEDOT
Julkaisut
 

Esitteet | 2013-01
Bearing Supports and System Solutions for Motorcycles

 
Muu teollisuus

Moottoripyörät ja erikoisajoneuvot

 
 
 

Laakeroinnit ja järjestelmäratkaisut moottoripyöriin ja erikoisajoneuvoihin

Missä ikinä moottoripyöriä valmistetaankaan – Kuluttajatuotteet-toimialan  sekä INA- että FAG-asiantuntijat ovat lähellä. vahvan, kansainvälisen konsernin taitotieto ja resurssit ovat käden ulottuvilla.

Pienempi kulutus, pienemmät hiilidioksidipäästöt, huoltovapaa ja pidempi käyttöikä

Valikoimamme tarjoaa moottoripyörien valmistajille ja heidän asiakkailleen mahdollisimman suuren hyödyn, johon lukeutuvat moottoripyörän käyttöiän pidentyminen laadukkaiden komponenttien ja tuoteperheiden ansiosta, polttoaineen kulutuksen väheneminen sekä parempi taloudellisuusaste innovatiivisten moottorin osien ja painoltaan optimoitujen rakenneosien ansiosta. Valmistamme asiakkaillemme tuotteita, jotka edistävät hiilidioksidipäästöjen vähentämistä ja siten ympäristönsuojelua ja tarjoamme täydellisiä ratkaisuja optimoimalla kustannukset, suorituskyvyn ja laadun yhdeksi kokonaisuudeksi.

Parasta laatua ja optimaaliset säädöt kaikkiin käyttötarkoituksiin

Yhteistyössä asiakkaidemme suunnittelijoiden kanssa olemme kehittäneet monia erikoisratkaisuja moottoreihin, vaihteistoihin ja alustoihin sekä erikoissovelluksiin. INA- ja FAG-asiantuntijoiden taitotieto takaa parhaan laadun ja optimaalisen säädön kaikkiin sovelluksiin.

 
Tuotevalikoima
Testaus
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy