YHTEYSTIEDOT
Muu teollisuus

Voimansiirtotekniikka

Vaihteiden valmistus

Innovaatiot nostavat teknisten tuotteiden tasoa jatkuvasti. Tuotesykleistä tulee yhä lyhyempiä ja teknisistä edistysaskeleista yhä suurempia. Tämä kehitys koskee myös vaihteiden valmistusta.

Piileviä suorituskykyresursseja on saatu käyttöön tarkentamalla laskentamenetelmiä, käyttämällä yhä tehokkaampia tietokoneita ja parantamalla teknistä osaamista esimerkiksi materiaalitekniikan, lujuuden ja tribologian osalta. Vaihteiden ominaispaino on vähentynyt 20 vuoden aikana noin 80 %.

Vierintälaakerit ovat vaikuttaneet merkittävästi tähän kehitykseen. Olemme parantaneet laakeriemme toimivuutta ja käyttövarmuutta jatkuvasti ja vähentäneet samalla tehohävikkiä kohdentamalla tutkimus- ja kehitystoimet tarkasti, parantamalla laatua johdonmukaisesti ja vaihtamalla aktiivisesti kokemuksia vaihdevalmistajien ja teollisuuskäyttäjien kanssa. Laadukkailla vierintälaakereilla varustetut vaihteet ovat tehokkaita ja luotettavia.

 
Käyttökohteet
Palvelut
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy