YHTEYSTIEDOT
Painokoneet

Käyttökohteet

Laakereiden järjestelmäratkaisuja

Schaeffler Group Industrial ja sen INA- ja FAG-tuotemerkit ovat vuosikymmenien ajan erikoistuneet kaikkiin painokonesovelluksiin.

Optimointimahdollisuuksia ei enää nähdä yksinomaan jatkuvassa yksittäisosien parantamisessa. Vasta painokoneen kaikkien osajärjestelmien optimaalinen yhteensovittaminen johtaa korkeatasoiseen ja luotettavaan painolaatuun mahdollisimman vähäisin kustannuksin. Jotta yhä kasvaviin suoritus- ja taloudellisuusvaatimuksiin voidaan vastata, on yhä tärkeämpää ymmärtää kokonaisjärjestelmää.

Tähän painokoneiden optimointimahdollisuuteen tähtää uusi tuotantokonealan konseptimme ”added competence”. Olipa kyseessä vapaasti käyvät laakerit, kiinteätlaakerit, juoksurullat, yhdistetyt pyörivät ja lineaarilaakerit tai koko lineaaritekniikkavalikoima, vakiolaakerit tai asiakaskohtaiset ratkaisut – kaikki nämä INA- ja FAG-tuotteet takaavat järjestelmään sopivan ratkaisun. Liityntöjen väheneminen toimintojen integroimisen ansiosta, kompakti rakenne, asennusvalmius ja osien sekä osajärjestelmien yhteensovittaminen ovat painokoneen suorituskyvyn ja kannattavuuden nostamiseen tähtäävän kehityksen keskipisteinä.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy