YHTEYSTIEDOT
Muu teollisuus

Painokoneet

Added competence -konsepti painokoneisiin

Painovalssin tarkalla ja kulumattomalla laakeroinnilla on äärimmäisen tarkan painokuvan synnyssä hyvin suuri merkitys. Schaeffler Group Industrial ja sen INA- ja FAG-tuotemerkit ovat vuosikymmenien ajan erikoistuneet kaikkiin tämän segmentin käyttökohteisiin ja pitävät siten sekä tekniikan että markkinaosuuksien mukaan määriteltynä maailman johtavan painokonealan tuotteiden valmistajan paikkaa hallussaan.

INA- ja FAG-tuotevalikoimat kattavat kaikki painokoneiden laakeroinnit; valikoimaan kuuluvat myös tärytys-, leikkaus-, sidonta- ja nidontalaitteet. Valikoima kattaa kaiken tarkoista vakiolaakereista aina asiakaskohtaisiin järjestelmäratkaisuihin.

Schaeffler Group Industrial kulkee asiakkaansa mukana tuotekehityskumppanina koko tuotekehityksen ajan. Palvelutarjontaamme kuuluvat yhtä lailla asiantunteva käyttökohdeneuvonta ja kattava suunnittelun asiantuntemus kuin vierintälaakerilaskelmat, testit ja tribologiakin.

Erinomaisen käyttökohdetuntemuksen ansiosta INA- ja FAG-tuotemerkit saavat usein yhdessä tuotteessa samanaikaisesti aikaan sekä kustannussäästöjä että paremman suoritustason. Tästä ovat esimerkkeinä uudet Triondur-pinnoitusjärjestelmällä käsitellyt juoksurullat, joiden ansiosta arkkioffsetpainokoneiden toimintavarmuus paranee huomattavasti ja käyttöikä pitenee.

 
Käyttökohteet
Tuotevalikoima
Palvelut
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy