IDAM

IDAM-suorakäytöt ovat teknisesti johtavia ja tarjoavat täydellisen ratkaisun kaikkiin käyttökohteisiin.

INA – Drives & Mechatronics

 
YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Suorakäytöt

Erinomainen tasakäyntisyys, suuri nopeus: IDAM-lineaarimoottorit
 
Tehokkaita ja dynaamisia: Torque-moottorit sisä- ja ulkoroottorilla varustettuna
 
 

Käytöt ja järjestelmät: dynaamisia, joustavia, tarkkoja

Schaeffler KG:n tytäryhtiö IDAMin (INA – Drives & Mechatronics) suorakäytöt ovat alansa johtavia ja tarjoavat jokaiseen käyttötarkoitukseen sopivan ratkaisun. Lähes kulumattomien käyttöjen etuihin kuuluvat korkea pyörimisnopeus- ja nopeusvarianssi, erittäin hyvä dynamiikka ja jäykkyys ja siten myös uratarkkuus, suuret loppunopeudet, suuri kiihdytvyys- ja hidastuvuuskyky sekä erittäin hyvä asemointi- ja toistotarkkuus.

Saatavilla on lineaarisia, pyöriviä ja 2-koordinaattisia suorakäyttöjä montaa eri kokoa ja tehoa, sekä kaikki niiden käyttöön tarvittavat elektroniikkayksiköt.

Lineaarimoottorit

Uritetut L1-, L2- ja L2D-sarjojen synkronimoottorit sekä raudattomat ULIM-tyypin moottorit soveltuvat erityisen hyvin painokoneisiin. Ne erottuvat joukosta erittäin hyvän voima-massa-suhteensa ja erinomaisen tasatahtisuutensa ansiosta. Erityisen hyvin ne sopivat tehtäviin, joissa hyvä uratarkkuus ja jatkuva nopeus ovat ratkaisevassa asemassa.

L2-moottorisarjan kehittämisen myötä onnistuimme yhdistämään suuren tehon tuoton (>10 N/cm2) ja erinomaiset tasakäyntiominaisuudet sekä erittäin hyvän hyötysuhteen – eli juuri ne ominaisuudet, jotka ovat painokonealalla tärkeitä.

Torque-moottorit

Erittäin tehokkaiden torque-moottorien ansiosta voimme toteuttaa aivan uudenlaisia käyttö-konsepteja esimerkiksi pääsylinterissä.

Uritetuille sisä- ja ulkoroottorimalleina valmistettaville high-torque-synkronimoottoreille on tunnusomaista tehokas voiman tuotto, maksimaalinen tehotiheys, suuri kiihdytvyyskyky sekä suuret loppunopeudet. Nämä tehopakkaukset toimivat kosketuksettomasti ja kulumatta.

Järjestelmäratkaisut

Tuotekehityskumppanuudet asiakkaidemme kanssa ja jatkuva poikkitieteellinen yhteistyö Schaeffler Group Industrialin sisällä johtavat asiakaskohtaisiin high performance -järjestelmäratkaisuihin. Näin syntyy teknisesti erittäin korkeatasoisia suorakäyttöisiä asemointijärjestelmiä.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy