YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Lineaarijohteet

Painosylinterien käynnistys ja pysäytys M+V-tasoneulastoilla (kuva: Koenig & Bauer AG)
 
Ylivoimainen kantokyky ja jäykkyys sekä hyvä dynamiikka: optimoitu RUE-rullajohde
 
Modernia tekniikkaa, kompakti muotoilu: INAn M+V-tasoneulasto
 
 

Tehokas ja suoraviivainen

Painokoneiden suunnittelijat hyödyntävät omissa ratkaisuissaan yhä useammin lineaaritekniikan etuja. Myös tällä alalla Schaeffler Groupilla on tarjottavanaan laaja ja kattava tuotevalikoima.

Tunnetuimpiin lineaarituotteisiin kuuluu esimerkiksi RUE-rullajohde, jonka kantokyky ja jäykkyys ovat ylivoimaisia.

Ensiluokkaisia X-life-tuotteitamme varten RUE-tiivisteen suojausominaisuuksia pölyä, syövyttäviä aineita tai muita haitallisia ympäristövaikutuksia vastaan parannettiin vielä huomattavasti. Kehittämämme tiivistemodulaarisuuden ansiosta meillä on tarjota jokaiseen käyttökohteeseen sopiva ratkaisu.

Muita esimerkkejä painokoneissa käytettävästä lineaaritekniikasta ovat kevytrakenteiset juoksurullajohteilla toteutettavat kiinteät ja vapaasti käyvät laakeroinnit. Ne toimivat vähäisellä kitkalla, vakaasti ja tasaisesti ja sopivat pieneen asennustilaan. Jos tarkoituksena on käyttää ovaaleja tai muita kaariratoja, erimuotoisten kiskojen käyttäminen onnistuu helposti.

Lineraarijohteita voidaan käyttää myös pääsylinterin ”paino on/off” -säädössä, jonka ei välttämättä tarvitse aina tapahtua epäkeskisten liikkeiden avulla. Esimerkiksi M+V-tasoneulastot ottavat vastaan suuria voimia, ovat erityisen jäykkiä, äärimmäisen kevytliikkeisiä ja asemointitarkkoja. Johteita on saatavilla eripituisina. Vaativiin käyttötarkoituksiin on tarjolla pinnoitettuja, esim. korroosiosuojattuja (Corrotect®) tai ylimääräisellä kulumissuojalla (Protect B) varustettuja johteita.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy