YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Ohjaavat laakerit

TBS-kartiorullalaakeriyksikkö, parihiottu O-asenteiseksi
 
TBS-kartiorullalaakeriyksikkö, jossa on paksuseinämäinen ulkorengas
 
Kiinnipultattava DMF-kiinteän laakeroinnin yksikkö
 
 

Välyksetön – säteittäisesti ja aksiaalisesti

Parhaan painotuloksen saavuttamiseksi painokoneiden pääsylinterit on kiinteän laakeroinnin puolelta ohjattava mahdollisimman välyksettömästi ja jäykästi sekä aksiaalisesti että säteittäisesti. Kiinteässä laakeroinnissa käytetyt parihiotut kartiorullalaakerit ovat luotettava ja taloudellinen ratkaisu. Ne on säädetty välyksettömiksi, ja ne kestävät suurta aksiaali- ja säteittäiskuormitusta. Yksittäisosista kootuista ratkaisuista poiketen tehtaalla kootut, parihiotut FAG-elementit tuovat selviä asennusetuja ja lisäävät toimintavarmuutta. Ne ovat erittäin tarkkoja (P5- tai P4-toleranssi) ja täyttävät pyörintätarkkuudelle asetetut tiukat vaatimukset.

Paksuseinämäisellä ulkorenkaalla varustetut FAG-kartiorullalaakeriyksiköt lisäävät toimintavarmuutta ja tarkkuutta entisestään. Erillisten laakeriholkkien poisjääminen pienentää toleranssia ja laskee kustannuksia.

Arkkioffsetpainokoneiden paperia ohjaavien sylinterien kiinteissä laakeroinneissa jäykkyys ja välyksettömyys ovat keskeisiä ominaisuuksia. INAn kiinnipultattava DMF-laakeriyksikkö täyttää nämä vaatimukset erityisen hyvin.

Se koostuu kaksirivisestä tarkkuuslieriörullalaakerista, johon on integroitu kaksi aksiaalista neularullakehää. Ne kantavat ongelmitta laakeriyksikköön kohdistuvat voimat. Erittäin hyvän säteittäisen ja erityisesti aksiaalisen käyntitarkkuuden sekä molemmissa suunnissa hyvin jäykän rakenteensa ansiosta tämä malli takaa erinomaisen painolaadun – erityisesti silloin, kun sylinterit toimivat vajaalla nopeudella. Integroitu tiiviste ja laippakansi helpottavat asennusta, etkä niiden ansiosta tarvitse lisäosia.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy