YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Yhdistetyt pyörivät ja lineaarilaakerit

 
 

Asiantuntemusta yhdistettyihin liikkeisiin

Pyörivien ja samanaikaisesti värähtelevien värinhiertovalssien laakeroinnissa on tähän asti käytetty neulalaakerien ja lineaarikuulalaakerien yhdistelmiä. Nämä verrattain kalliit rakenteet vaativat kuitenkin suuren asennustilan eivätkä useinkaan yllä vaadittuun kantokykyyn.

Aiemmin neula- ja lieriörullalaakeriratkaisujen käyttöalueet ovat olleet melko rajallisia. Tässä suhteessa Schaeffler Group on talon omalla tutkimusosastolla suoritettujen intensiivisten käyntitestien ansiosta edistänyt kehitystä huomattavasti: onnistuimme osoittamaan, että massiivineula- ja lieriörullalaakereita voidaan käyttää paljon laajemmaltikin.

Näin tämän laakerisarjan etuja voidaan nyt hyödyntää myös äärimmäisissä yhdistetyissä pyörivissä ja aksiaaliliikkeissä. Etuihin kuuluvat matala säteittäinen rakennekorkeus sekä hyvä saatavuus edullisista vakiolaakereista. Massiivineula- ja lieriörullalaakereita on saatavilla avoimina tai tiivistettyinä malleina öljy- tai rasvavoitelukäyttöön.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy