YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Juoksurullat

Hyvä kulumisenesto ja pitkät voiteluvälit: neulalaakeroitu nokkarulla KR.. PPA, uudestaan kehitellyllä tiivisteellä
 
Vähäkitkainen käynti ja erittäin pitkät huoltovälit – LR52-juoksurulla
 
TRIONDUR-pinnoitetttu LR-juoksurulla
 
 

Lisää turvallisuutta teknisen paremmuuden ansiosta

Optimoidulla ulkoprofiililla varustetut INA-juoksurullat ovat huomattavassa etulyöntiasemassa verrattuna perinteisiin komponentteihin. Kosketuspinnan hertsin pintapaine pysyy kallistuksessa tai ilman sitä aina alhaisempana kuin perinteisissä rullissa. Tämä vähentää vastinpinnan kulumista ja lisää rakenteen jäykkyyttä.

Arkkioffsetkoneen värinhierron tai tartunta-akselin ohjauksessa juoksurullien monet edut pääsevät hyvin esiin. Pienikokoisille, tilaa säästäville juoksurullille on tunnusomaista suuri kantokyky; niiden kuluminen on vähäistä ja toiminta luotettavaa. Suurten rasvatilavuuksiensa ansiosta voiteluväli pitenee huomattavasti, millä on kustannuksia alentava vaikutus.

Neulalaakeroitujen tuki- ja nokkarulliemme jatkokehityksessä etusijalla oli selvästi parempi käyttövarmuus ja pidempi käyttöikä. Tuloksena oli korkealaatuisesta muovista valmistetut uudistetut vaste- ja tiivisterenkaat.

Schaeffler Groupilla on monia käytännöllisiä ratkaisuja myös ääriolosuhteisiin, kuten kostuttimiin. Juoksurullat voidaan esimerkiksi käsitellä tehtaalla Corrotect®-korroosiosuoja-aineella. Ohut, galvanoimalla toteutettava pinnoite ei jätä ruosteelle minkäänlaista jalansijaa ja on lisäksi erityisen edullinen.

Toteutamme myös erikoismuotoisia juoksurullia, esimerkiksi epäkeskeisillä tapeiilla varustettuina.

Erinomainen kulumiskestävyys TRIONDUR-pinnoitteen avulla

Parhaimman käyttövarmuuden takaavat TRIONDUR-pinnoitteiset juoksurullat. Vain muutaman μm:n paksuinen, erittäin kova PVD-pinnoite suojaa nokkarullaa ja vastinlevyä tehokkaasti kulumiselta.

TRIONDUR-pinnoitejärjestelmillä on jopa 80 prosenttia kuivaa teräs-teräs -yhdistelmää alhaisempi kitkakerroin. Pinnoite takaa pitkäkestoisen suojan suuressa tribomekaanisessa rasituksessa, puutteellisessa voitelussa ja kuivakäynnissä.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy