YHTEYSTIEDOT
Palvelut

Laakerilaskentapalvelu

 
 
 

Laskelmoitua turvallisuutta

BEARINX®- vierintälaakereiden laskentaohjelman avulla voimme mallintaa, laskea ja dokumentoida tarkasti moniosaisten konejärjestelmien vierintälaakerien kuormituksen useiden eri olosuhteiden vaikutusta unohtamatta. Voimme milloin tahansa laskea sekä pyörivien että lineaarijärjestelmien laakerien käyttöiän lisäksi myös akselin taipumat, kallistukset ja jopa laakerin liityntäkonstruktion muodonmuutokset.

Myös asteittainen optimointi esimerkiksi voitelu- ja likaantumisvaikutuksen, sovitteiden ja toleranssien huomioimalla, on mahdollista. Tuloksista voimme päätellä, minkälainen rasitus laakerointiin erilaisissa kuormitusolosuhteissa kohdistuu. Tämän lisäksi BEARINX® antaa tärkeitä tietoja kokonaisjärjestelmän jäykkyydestä.

Ohjelman avulla ratkaisut voidaan mitoittaa käyttökohteen mukaisiksi: voit määrittää käyttökohteeseesi sopivimman rakenteen nopeasti ja edullisesti muuttamalla simulaatiossa laakerin paikkaa, rakennetta tai kokoa.

Schaeffler Groupin laskentapalvelun täydentävät FE-analyysit, dynaamiset simulaatiot tai asiakkaan luona suoritettavat mittaukset.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy