LISÄTIETOJA
YHTEYSTIEDOT
Paperi-, kartonki- ja selluteollisuus

Palvelut

 
 
 
 
 

Pääomaa vaativien paperilinjojen on oltava jatkuvasti käytettävissä. Tämä on mahdollista laadukkaiden laitteistojen ja älykkään elinkaarihuollon avulla, joka ei jätä mitään sattuman varaan. Pulp & Paper -alan ympäri maailmaa käyttämien vierintälaakerien kohdalla se tarkoittaa, että tuotteiden ja palvelujen on oltava luotettavia niin asennuksen, voitelun, linjauksen kuin kunnonvalvonnankin osalta.

INA ja FAG vastaavat tähän haasteeseen yhdessä itsenäisen FAG Industrial Services GmbH (F’IS) -palveluyrityksen kanssa.

F’IS tarjoaa valmistajasta riippumatta kunnossapidon ja laadunvarmistuksen ratkaisuja kunnonvalvonnasta aina ennaltaehkäisevien kunnossapidon toimenpiteiden käyttöönottoon ja soveltamiseen asti. Esimerkiksi F’ISin tarjoama vierintälaakerien kunnostuspalvelu vaikuttaa lyhyiden toimitusaikojen ansiosta omalta osaltaan huomattavasti laitteiston jatkuvan käytettävyyden ylläpitoon. Kattava valikoima asennus- ja linjaustyökaluja, mittauslaitteita ja voiteluaineita sekä erilaisia koulutuksia helpottaa kunnossapitotöitä ja auttaa suoriutumaan työvaiheista tehokkaammin. Monivuotisen FAG-tuotteista hankitun kokemuksensa ja ammattitaitoisten asiantuntijoidensa ansiosta F’IS on luotettava kumppani asiakaskohtaisiin ratkaisuihin, joihin kuuluvat myös kunnon- ja laadunvalvonta.

Nopea ja joustava

Paperiteollisuuden tarpeisiin suunnitellut valvontajärjestelmät tunnistavat vauriot jo varhaisessa vaiheessa. Suunnitteluvarmuus kasvaa – odottamattomat seisokit vältetään ja laakerien vaihtaminen voidaan suunnitella etukäteen.

F’ISin asiantuntijat ovat paperintuotannon käytettävissä uusimman tekniikan ansiosta ympäri maailman, esimerkiksi Internetin tai GSM-puhelimen välityksellä tapahtuvan etädiagnoosin avulla. Jos tarvitset henkilökohtaista apua, ammattitaitoiset teknikot ja insinöörit auttavat sinua paikan päällä tarvittaessa vain muutaman tunnin kuluessa tukipyynnöstäsi. Asiakaskohtaiset huoltosopimukset takaavat parhaan mahdollisen käyttöturvallisuuden. Huoltosopimuksen laajuus ja sisältö määräytyy laitteistovaatimusten mukaan. F’IS-asiantuntijat kertovat sinulle mielellään lisää!

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy