Julkaisut
 

Tekniset tuotetiedot | 2010-07
Products for railway applications

 
 

Esitteet | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
YHTEYSTIEDOT
Tuotevalikoima

Mekatroniikka

Generaattorilla varustetut FAG-pyöräkerranlaakerit
 
 
 
 
 
Close

FAG-pyöräkerranlaakerin generaattori

Interaktiivinen tuote-esittely valvontajärjestelmä

 
 
 
Kunnonvalvontajärjestelmä kiskokalustolle
 
Toimintaperiaate
 

Schaeffler kehittää erityisesti vetureille, veto- ja matkustajavaunuille tarkoitettua kiskokaluston kunnonvalvontajärjestelmää. Se toimii pohjana useille kattaville ratkaisuille erilaisten vaunukomponenttien, kuten pyöräkerranlaakereiden, pyörien ja voimalinjan toimintavarmuuden takaamiseksi. Sitä voidaan soveltaa kaikkeen matkustajaliikenteeseen ja yhdellä telillä voidaan valvoa jopa kolme akselia. Tiedonsiirto on mahdollista sekä junan infrastruktuurin että toimittajan järjestelmien välillä. Schaefflerin kiskokalustoille suunnittelema kunnonvalvontajärjestelmä parantaa turvallisuutta ja käyttövarmuutta, se optimoi kunnossapidon ja edistää siten kiskokaluston kustannustehokasta käyttöä.

FAG-anturisarja
 

FAG-anturisarjaa on käytetty maailmanlaajuisesti jo vuosien ajan mittaamaan pyöränsarjalaakereiden tietoja ajon aikana. Se on optimoitu FAG TAROL-laakereille ja mittaa pyörimisnopeudet 2500 rpm asti sekä pyörimissuunnan ja laakerin lämpötilan. Lämpötilan mittaukseen voidaan käyttää kahta toisistaan riippumatonta lämpöanturia. Optiona kiihtyvyysmittaus säteis- ja aksiaalisuunnassa. FAG-anturisarja on kulumaton ja täyttää tiukentuneet vaatimukset paremmasta sähkömagneettisesta yhteensopivuudesta (EMC) ja ylijännitesuojasta.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy