Julkaisut
 

Esitteet | 2015-07
Expertise in Bearing Technology and Service for Rail Vehicles

 
 

Tekniset tuotetiedot | 2017-02
Repair and Reconditioning of Rolling Bearings

 
 
 
YHTEYSTIEDOT
Kiskokalustot

Palvelut

Kiskokalustojen testauskeskus / kelpuutus

Schaeffler on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa merkittävänä kehityspartnerina, kun on kyse vierintälaakeriratkaisuista tavara- ja matkustajaliikenteeseen, suurnopeusjuniin ja vetureihin.

 
 
 
 
 
Close

Schaefflerillä on Saksasssa ja Kiinassa omat valtuutetut testauslaboratoriot, joita laajennetaan jatkuvasti. Tavoitteena on parantaa pyöräkerranlaakereiden turvallisuutta päivittäisessä käytössä sekä minimoida kulumista ja huoltokustannuksia. Lisäkapasiteetti nopeuttaa uusien laakereiden käyttöönottoa. Asiakas ja loppuasiakas hyötyvät siten lyhyemmästä “time to market” -ajasta.

 
 
 
Laakereiden kunnostus

Tuotteiden elinkaarikustannusten valvonta tulee koko ajan tärkeämmäksi etenkin kiskokalustotekniikassa. Siksi Schaeffler tarjoaa valmistajasta riippumattomasti ammattimaista ja kustannustehokasta kiskokalustojen laakereiden kunnostuspalvelua, jonka Deutsche Bahn AG on sertifioinut. Asiakas saa 100% suorituskykyä huomattavasti edullisemmin kuin uudet laakerit.

 
 
 
 
 
Close
 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy