YHTEYSTIEDOT

Schaeffler Finland Oy

Vähittäiskauppa ks. jälleenmyyjät
Lautamiehentie 3
02770 ESPOO
Finland

Puh. +358 207 36 6204
Faksi +358 207 36 6205

E-Mail

GPS:

N 60° 12′ 60”
E 24° 38′ 54.2”
Googlen kartat

 
YHTEYSHENKILÖT

Täältä löydät Suomen yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilöt

 
JÄLLEENMYYJÄT

INA/FAG valtuutetut jälleenmyyjät Suomessa

Jälleenmyyjät

 

Yritys

Schaeffler Group on yksi maailman johtavista toimittajista sekä autoteollisuudessa että teollisuudessa. Konserni on tunnettu korkeasta laadustaan, edistyksellisestä teknologiastaan ja vahvasta innovaatiovoimastaan. Schaeffler Group panostaa tulevaisuuden liikkumiseen „Mobility for tomorrow“ toimittamalla moottorin, vaihteistojen ja alustan komponentteja ja järjestelmiä sekä vierintä- ja liukulaakeriratkaisuja lukuisiin teollisuuden sovelluksiin. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 n. 14,2 miljardia euroa. Sen palveluksessa on noin 92.500 työntekijää, joten Schaeffler on yksi maailman suurimpia perheomistuksessa olevia teknologiayrityksiä. Schaefflerillä on maailmanlaajuinen verkosto tuotantolaitoksia, tutkimus- ja kehityskeskuksia ja myyntiyhtiöitä 50 maassa 170 eri paikkakunnalla.

 

Schaeffler Suomessa:
Schaeffler Finland Oy on Schaefflerin tytäryhtiö, joka toimii INA- ja FAG-laakereiden edustajana ja maahantuojana Suomessa. Toimistomme sijaitsee Espoon Muuralassa.

Schaeffler Finland Oy syntyi 1.1.2006, kun silloiset myyntiyhtiöt FAG Sales Europe - Finland ja INA Laakeri Oy yhdistyivät. FAG:n tytäryhtiö perustettiin Suomeen vuonna 1967 ja INA:n vuonna 1975, mutta FAG- ja INA-tuotemerkit olivat edustettuina Suomen markkinoilla jo sitä ennen.

Sertifioitu tekninen osastomme pystyy tarjoamaan luotettavia laakerointiratkaisuja lähes kaikkiin käyttökohteisiin hienomekaniikasta raskaaseen koneenrakennukseen. Tarjoamme myös laakereiden valintaan liittyviä laskenta- ja neuvontapalveluita sekä kunnossapidon ja kunnonvalvonnan tuotteita ja palveluita.

 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy