Julkaisut
 

Asiakirja | 2018-01
EHS Policy of the Schaeffler Group

 
LISÄTIETOJA
 
Ympäristön- ja työsuojelu

Ympäristö- ja työsuojelupolitiikka

 
 
 
 

Schäffler Groupin ympäristö- ja työsuojelupolitiikka

Ympäristönsuojelu ja työsuojelu ovat osa johtamisperiaatteitamme. Luomalla ja säilyttämällä turvallisen, terveyttä ja suorituskykyä edistävän työympäristön sekä suojelemalla ympäristöämme aktiivisesti voimme vaikuttaa yrityksemme jatkuvuuteen ja menestykseen.

Seuraavat periaatteet koskevat kaikkia Schaeffler Groupin yrityksiä ympäri maailman. Näin kannamme vastuun työntekijöistämme, lähimmäisistämme ja tulevista sukupolvista.

Tehokasta työn ja ympäristön hallintaa

Noudatamme maailmanlaajuisesti työsuojelu- ja ympäristönhallintajärjestelmää, jota parannamme jatkuvasti. Kehitämme tulevaisuuden konsepteja, joita toteutamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Valvomme säännöllisesti, että ohjeitamme noudatetaan ja että hallintajärjestelmämme toimii kaikilla aloilla.

Turvalliset ja työntekijöiden etuja vastaavat työpaikat

Olemme vakuuttuneita siitä, että periaatteessa kaikki työtapaturmat ja ammattisairaudet voidaan välttää. Motivoituneet työntekijät ja esimiehet auttavat meitä eliminoimaan työtapaturmat kokonaan. Työntekijöidemme ja toimittajiemme työsuojelu on meille yhtä tärkeää. Kun suunnittelemme työpisteitä ja työprosesseja, otamme aina uusimmat trendit ja tuotekehitykset huomioon. Työpisteiden ergonomia on meille erittäin tärkeää.

 

Luotettavaa toimintaa

Olemme sitoutuneet noudattamaan kaikkia työ- ja ymäristönsuojelua koskevia lakeja ja säännöksiä. Toimimme vastuullisesti omien, usein jopa lakia tiukempien säännösten mukaisesti. Suunnittelemme ja ostamme koneet ja laitteistot sekä käytämme ja pidämme niitä kunnossa siten, että mahdollisia vaaratilanteita ei pääse syntymään, riskit minimoidaan ja käyttöhäiriöit vältetään. Hyödynnämme uusinta tekniikkaa.

Vähäiset ympäristövaikutukset ja ympäristöystävälliset tuotteet

Pyrimme kaikessa toiminnassamme välttämään ympäristölle aiheutuvia haittavaikutuksia. Käytämme raaka-aineita ja energiaa säästäväisesti. Pyrimme minimoimaan jätteiden, jäteveden, melun ja muiden päästöjen määrän. Valmistamme ympäristöystävällisiä tuotteita huomioiden tuotteiden koko elinkaaren.

Vastuuntuntoiset työntekijät

Säännöllisen informaation, koulutuksen ja jatkokoulutuksen avulla haluamme varmistaa, että työntekijämme ja liikekumppanimme voivat työskennellä turvallisessa työympäristössä ja osaavat huomioida ympäristönsuojelun yrityksen kaikessa toiminnassa.

Ennalta ehkäisevät toimenpiteet

Suojelemme työntekijöidemme terveyttä ja ympäristöä lukuisien ennalta ehkäisevien toimenpiteiden avulla. Työntekijämme ja vierailijamme saavat kaikissa toimipisteissämme tehokasta ensiapua loukkaantumisten yhteydessä.

Avoin vuoropuhelu

Käymme intensiivistä ja luottamuksellista vuoropuhelua asiasta kiinnostuneiden kanssa. Annamme tietoa työ- ja ympäristönsuojelutoimenpiteistämme sekä toimipisteidemme vaikutuksesta ympäristöön.

Yrityksen johto sekä kaikki työntekijät ovat sitoutuneet noudattamaan tätä ympäristö- ja työsuojelupolitiikkaa.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy