LISÄTIETOJA
Schaeffler Corporate Website

Lisätietoja Schaeffler Groupista konsernin nettisivuilta www.schaeffler.com.

 
Yritys

Konserni

Schaeffler – Yksi maailman johtavista teknologiayrityksistä

Schaeffler on eräs maailman suurimpia perheomistuksessa olevia teknologiayrityksiä. Sen palveluksessa on n. 92.000 työntekijää ja sillä on maailmanlaajuinen verkosto tuotantolaitoksia, tutkimus- ja kehityskeskuksia sekä myyntiyhtiöitä 50 maassa 170 eri paikkakunnalla. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2017 n. 14,0 miljardia euroa.

 
Shareholders of the Schaeffler Group

OSAKKEENOMISTAJAT

Osakkeenomistaja Maria-Elisabeth Schaeffler-Thumann jatkaa yhdessä poikansa Georg F. W. Schaefflerin kanssa vuonna 1996 edesmenneen miehensä Dr.-Ing. E. h. Georg Schaefflerin elämäntyötä.
Osakkeenomistajat

 
 
 
Executive Board

JOHTOKUNTA

Schaeffler Groupia johtaa Schaeffler AG:n hallitus. Hallitus muodostaa yhdessä paikallisten toimitusjohtajien kanssa Schaeffler Groupin johtokunnan.
Johtokunta

 
 
 
Strategia

STRATEGIA

Liikkumiseen kohdistuvat vaatimukset muuttuvat nopeasti ja vaativat uusia ratkaisuja. »Mobility for tomorrow« -strategialla Schaeffler Group asettaa suuntaviivat toiminnalleen mahdollistaakseen vastuullisen ja kannattavan kasvun myös tulevaisuudessa.
Strategia

 
 
 
Supervisory board of Schaeffler AG

HALLINTONEUVOSTO

Schaeffler AG:n hallintoneuvosto valitsee hallituksen sekä neuvoo ja valvoo sitä.
Schaeffler AG:n tasaveroisesti määritellyssä hallintoneuvostossa on yhteensä 20 jäsentä – kymmenen henkilöstön edustajaa ja kymmenen osakkeenomistajien edustajaa.

Hallintoneuvosto

 
 
 
Investor Relations

SIJOITTAJASUHTEET

Vuosikertomukset, osavuosikatsaukset, yritysesittelyt ja yrityksen kuluvan toimintavuoden tiedotteet sekä Schaeffler-konsernin taloudellinen kalenteri.
Sijoittajasuhteet

 
 
 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy