LISÄTIETOJA

Kirjastostamme löydät lisätietoja tuotteistamme. Luovat työntekijät ovat Schaeffler Groupin tulevaisuus. Mielenkiintoisia uramahdollisuuksia löydät kohdasta:Avoimet työpaikat.

 
Yritys

Tutkimus ja kehitys

 
 
 
 
 

Innovaatiokykyä ja "thinking outside the box"

Tulevaisuuteen suuntautuneena yrityksenä investoimme paljon tutkimukseen ja kehitykseen.

INAn ja FAG:n menestystarinatkin saivat alkunsa kahdesta nerokkaasta ideasta. Friedrich Fischeristä tuli vierintälaakeriteollisuuden perustaja ja pioneeri hänen keksittyään kuulahiomakoneen vuonna 1883 . Dr. Georg Schaeffler teki neulalaakereiden teollisen läpimurron mahdolliseksi kehittämällä neulapitimen vuonna 1949.

Luova suunnittelu ja epätavalliset lähestymistavat ovat edelleenkin ominaista Schaeffler Groupin insinööreille. Tämä tarkoittaa totuttujen ratkaisujen kyseenalaistamista, rohkeutta epätavallisten ratkaisujen ja poikkeavien näkökantojen esittämiseen.  Nämä ovat edellytyksiä uusien, poikkeuksellisten ideoiden toteutumiselle.

Työntekijämme työskentelevät moderneissa tutkimus- ja kehityskeskuksissa ympäri maailmaa uusien, edistyksellisten tuotteiden ja tekniikkojen parissa. Läheisessä yhteistyössä autoteollisuuden, koneenrakennuksen sekä ilmailu- ja avaruustekniikan asiakkaiden kanssa toteutamme jatkuvasti uusia, teknisesti ja taloudellisesti vakuuttavia ratkaisuja.

Materiaalien kehittäminen ja tribologia ovat avainasemassa uusien tuotteiden syntyprosessissa. Käytämme nykyaikaisia menetelmiä, kuten simulaatiota ja pikamallinnusta, kehittäessämme yhä monimutkaisempia tuotteita, jotka sisältävät mekatroniikkaa. Koestuspenkeissä voidaan tehdä kaikki tarpeelliset testit alkaen yksittäisistä laakerijärjestelmistä aina täydellisiin ajoneuvoihin asti. Näin tuotteittemme käyttövarmuus paranee ja saamme tärkeää tietoa tuotteiden kehittämistä ja parantamista ajatellen.

Asiakkaamme saavat toimivampia tuotteita. Esimerkiksi tarkoitusta varten kehitettyjen pinnoitteiden avulla laakereiden käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti. Moduuleihin on integroitu laakeroinnin lisäksi myös mittaus- ja käyttötekniikka. Itsekehitetyillä laskentaohjelmilla insinöörit voivat suunnitella asiakkaan luona täydellisiä vaihteistoja oikeilla laakeroinneilla.

Innovatiivisuus edellyttää säännöllistä tietojen ja kokemusten vaihtoa. Pyrimme edistämään tutkimustyötä myöntämällä vuosittain 25.000 euron FAG Innovation Award -palkinnon. Schaeffler Group kiinnittää erityistä huomiota työntekijöiden luovuuteen. Työntekijöillemme suunnattu Employee Suggestion Program on tunnetusti Saksan parhaimpia.

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy