Julkaisut
 

Esitteet | 2011-12
Bearinx®-online Easy Linear System
Convenient calculation for multi-axis positioning systems

 
Laakerilaskenta

BEARINX-online
Easy Linearsystem

Ilmainen laskentamoduuli INA-lineaarijärjestelmien laskentaan.
Online-moduuli lineaarijärjestelmille

Uusi BEARINX-online-moduuli "Easy Linearsystem" täydentää profiilijohteiden laskentaan tarkoitetun „Easy Linear“ online-ohjelman rinnalla Schaefflerin luotettavia lineaarilaskentaohjelmia..

"Easy Linearsystem" -ohjelmalla voidaan laskea käytöllisillä INA-lineaarimoduuleilla toteutettujen moniakselisten paikoitusjärjestelmien nimellinen käyttöikä ja staattinen kuormitettavuus. Ohjelma huomioi myös tuotekohtaiset vaikutussuureet:

  • Kaikkien akseleiden lineaarilaakerointien laskenta tapahtuu yhtenäisessä lineaarijärjestelmässä.
  • Kiihtyvien pöytäkuormamassojen vaikutus huomioidaan koko moniakseli-järjestelmässä.
  • Työpisteitä on määritetty mahdollisten lineaarijärjestelmän muutosten laskemiseksi.
  • Lineaarijärjestelmän joustot ja siirtymät voidaan laskea halutuissa tarkastelupisteissä.
 
 
 

Helppokäyttöinen käyttöliittymä
Itseselitteinen valikko tekee lähtötietojen syöttämisen helpoksi ja nopeaksi. Haluttu lineaarijärjestelmä ja siihen tarvittavat parametrit löytyvät nopeasti, sillä ohjelmassa on valittavana 1-, 2- tai 3-akseliset paikoitusjärjestelmät. Käyttöjen järjestys voidaan valita vapaasti.
Akselikohtaiset käyttötiedot on helppo syöttää erikseen itseohjautuvan valikon avulla. Uuden online-ohjelman edut tulevat selvästi esille kuormitustietojen syötössä, jossa jokaiselle akselille voidaan antaa nopeus, kiihtyvyys, aika tai matka. Ohjelma laatii vastaavan liikekaavion automaattisesti.
Laskentaohjelman tietokannassa on valittavana kattava valikoima INA-lineaarimoduuleita ja käyttöjä.

 

Automaattinen tarjouspyyntö
Laskennan valmistuttua käyttäjä saa koosteen tärkeimmistä tuloksista sähköpostitse. Syöttötiedosto ja PDF-tiedosto tuloksista ovat liitteessä.
Sähköpostissa on myös linkki tarjouspyynnön tekoa varten.Tarjouspyyntö sisältää automaattisesti luodun erittelyn lasketusta lineaarijärjestelmästä sekä vapaan tekstikentän lisätietoja varten. Tämä nopeuttaa yksilöllisen tarjouksen tekemistä.

 

Käyttöoikeudet
Ilmainen BEARINX-online "Easy Linearsystem" -laskentaohjelma löytyy vain online-versiona internetistä, missä sitä voidaan käyttää rajoituksetta.
Ohjelman käyttö edellyttää rekisteröitymistä käyttäjäksi.

Rekisteröidy käyttäjäksi:
http://bearinx-online-easy-linearsystem.schaeffler.com

 

Schaeffler käyttää evästeitä sivustonsa käytettävyyden optimoimiseksi. Jatkamalla verkkosivujen käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja

Hyväksy